Danish Crown stoft slachterij af

13 augustus 2012 Caroline Plas van der

RANDERS - Danish Crown haalt een gesloten slachterijvestiging uit de mottenballen voor de verwerking van rundvlees.

RANDERS - Danish Crown haalt een gesloten slachterijvestiging uit de mottenballen voor de verwerking van rundvlees.

In de vestiging worden voorverpakte, kant-en-klare, pan-, oven- en barbecueklare producten gemaakt.

Nieuwe manager

Volgens het Deense concern gaat de productie eind deze maand van start onder leiding van de nieuw aangetrokken manager Finn Klostermann die kan bogen op veel ervaring uit zijn tijd bij de SkaraGruppe.

Tulip

De bedoeling is dat de producten op de markt worden gebracht onder het merk Tulip, de naam van de vleeswarendochter van Danish Crown.

Om te beginnen mikt het concern op een productie van 25 ton per week. Dit volume zal geleidelijk worden opgevoerd naar 60 ton.

Lees ook:

Winstcijfers Danish Crown stabiel (16 november 2006)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:

Alle berichten over Danish Crown

Alle berichten over varkensvlees

Altijd op de hoogte blijven?