Dag van de Agrarische Medewerker

10 augustus 2021
Foto: Pixabay

Team Agro roept zondag 15 augustus uit tot de ‘Dag van de Agrarische Medewerker’. Deze dag laten boeren, tuinders en vissers hun waardering blijken aan alle medewerkers van hun bedrijf. Vorig jaar startte Team Agro met deze speciale dag op de 15 augustus. Met deze herhaling krijgt de Dag van de Agrarische Medewerker een vaste plek op de kalender.

Agrarische medewerkers zijn onmisbaar voor boeren, tuinders en vissers. Zo bieden zij hulp bij het binnenhalen van de oogst, zorgen voor alle dieren, melken de koeien als de boer op vakantie gaat of nemen werkzaamheden als schoonmaak en onderhoud van machines en gebouwen voor hun rekening. Dat was in 2020 voor Team Agro NL reden om middels een speciale dag de medewerkers eens in het zonnetje te zetten.

15 augustus is nu voor de tweede keer uitgeroepen tot ‘Dag van de Agrarische Medewerker’. De agrarische werkgevers kunnen naar eigen voorkeur aandacht besteden aan de dag en de hashtag #DagVanDeAgrarischeMedewerker in een post op de Facebook-, Twitter- en Instagramaccounts gebruiken. Naast de aandacht in sociale media kunnen medewerkers worden verrast met iets lekkers, een attentie of via een geschreven tekst op een door Team Agro voor deze dag ontworpen postkaart

Team Agro NL staat voor verbinding tussen boer en burger en openheid over het echte boerenwerk. Binnen Team Agro NL hebben de boerenambassadeurs als Nederlandse voedsel- en bloemenmakers de krachten gebundeld voor een krachtige sectorpromotie. Zo wordt gewerkt aan een gezamenlijke boodschap vanuit de hele agrarische sector.

Altijd op de hoogte blijven?