Cursus Vleestechnologie bij HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen

20 april 2018 Karin Geesink-Stegeman

HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen in Den Bosch start donderdag 6 september 2018 met een cursus Vleestechnologie. De cursus bestaat uit zestien cursusavonden en twee practica.

Gezond, nieuw en duurzaam, dat is wat de hedendaagse consument wil. Vlees is een product dat zich hier bij uitstek voor leent. Maar wie wil innoveren, moet wél inzicht hebben in zowel de markt als product- en procesmatige aspecten van vlees. De cursus Vleestechnologie behandelt vleesverwerking in de breedste zin van het woord. Theorie en praktijk vullen elkaar aan. Je leert alles over de processing en verwerking van vers vlees en vleesbereiding. Industriële productie staat daarbij centraal, met (bio)chemische, microbiologische en fysische achtergronden van vleesbereiding.

Meer informatie

Voor meer informatie en/of aanmelding kunnen belangstellenden terecht op de website Haskennistransfer.nl.

Altijd op de hoogte blijven?