CSB introduceert oplossingen voor de foodfabriek van de toekomst op IFFA

4 mei 2016

CSB-System introduceert op de IFFA software-, beeldverwerkings- en automatiseringsoplossingen voor de foodfabriek van de toekomst. Hiervoor hanteert CSB-System het motto: ‘Mondiale IT-perfectie voor de Smart Meat Factory’.

Dankzij deze oplossingen kunnen vlees- en voedselverwerkende bedrijven volgens CSB-System een digitale transformatie doormaken richting Industrie 4.0. de website www.csb.com vindt u de agenda van de Smart Meat Factory Tour, die CSB-System organiseert tijdens de IFFA en de mogelijkheid bied inspiraties op te doen en innovatieve praktijkoplossingen bij bedrijven in de vleesindustrie te leren kennen.

ERP-systeem

Het CSB’s ERP-systeem verwerkt niet alleen online stam- en bewegingsgegevens, maar ook product-, machine- en procesdata, incl. recepturen en artikelspecificaties. Dankzij de beschikbaarheid van deze gegevens is een optimaal Customer Relationship Management mogelijk volgens CSB-System. Ook zijn er talloze mogelijkheden op het gebied van productieplanning en Business Intelligence. Door de integratie van het ERP-systeem en het Manufacturing Execution Systeem (MES) ontstaat een directe verbinding tussen het bedrijfsmanagement en de productie-aansturing en kunnen machines met elkaar worden gekoppeld en gemonitord. CSB-System is ervan overtuigd dat het ERP-systeem in het tijdperk van de Smart Meat Factory ook van betekenis zal zijn als informatietechnologische ruggengraat van bedrijven.

IFFA

Op de CSB-stand D70 in hal 11.1 van Messe Frankfurt zijn de volautomatische beeldverwerkingssystemen van CSB-System te bewonderen, zoals CSB-Vision. Deze productlijn is ontwikkeld om de verwerking van grondstoffen te optimaliseren.

Geïntegreerde automatiseringsoplossingen op het gebied van productie en logistiek zijn een ander belangrijk IFFA-thema voor CSB-System. De automatiseringsspecialist presenteert in Frankfurt oplossingen met een hoge integratie- en automatiseringsgraad. Een voorbeeld hiervan is de Robotik-Pack-Line die wordt gedemonstreerd.

CSB-System is tijdens de IFFA te vinden op stand B81 in hal 11.1 én op stand D70 in dezelfde hal van Messe Frankfurt. Op de website www.csb.com vindt u de agenda van de Smart Meat Factory Tour, die CSB-System organiseert tijdens de IFFA en de mogelijkheid bied inspiraties op te doen en innovatieve praktijkoplossingen bij bedrijven in de vleesindustrie te leren kennen.

Altijd op de hoogte blijven?