Buitenkok in 4 seizoenen!

22 maart 2021 Redactie Food

Toen op 13 maart 2020 Mark Rutte de eerste persconferentie over corona gaf, kwam het werk van Roy Voogd als koordirigent van de ene op de andere dag volledig stil te liggen. Hij realiseerde zich direct dat dat lang zou gaan duren en ging niet bij de pakken neerzitten. Hij besloot om zich helemaal op zijn andere passie te storten: buiten koken. Als ‘Cooking Conductor’ schreef hij het kookboek en handleiding voor de kamado.

Vier seizoenen lang kookte The Cooking Conductor in Hollands weer en wind. Alle ervaringen en recepten in de 52 weekendsessies deelde hij op zijn foodblog BBQ52.nl, Facebook en Instagram. Inmiddels volgen ruim achtduizend hobbykoks en bbq-liefhebbers deze Cooking Conductor. Dit boek is zijn verslag dat hij zelf ervaart als zijn redding uit de coronacrisis.

In meer dan 175 recepten en talloze kleurrijke foto’s neemt amateurchef Roy Voogd je mee in zijn ontdekkingsreis. En nee, het gaat zeker niet alleen over vlees in dit boek. Van palingbouillon en koudgerookte
zalm tot ‘gamburger’ en hele tarbot, van baby-octopusjes en garnalen, de bijbehorende kruiden, baktemperaturen en -tijden én de opmaak van borden, aan alles is gedacht.

Buitenkok in 4 seizoenen! | ISBN: 9789090340500 | Prijs: € 27,50

Dit artikel verscheen eerder op: Vismagazine

Altijd op de hoogte blijven?