Bon Vivant biedt gratis webshop voor versondernemers

Bon Vivant

Iedere (vers)ondernemer moet de mogelijkheid hebben om producten online aan te bieden, vindt Bon Vivant In-site. Daarom biedt het bedrijf nog steeds gratis webshops aan tijdens de coronaperiode. Een veilige manier om (vers)producten te kunnen kopen en verkopen.

Al veel ondernemers hebben afgelopen maanden een gratis webshop afgenomen. Een webshop met een snelle opstart en zonder ingewikkelde procedures. Gert Bos, eigenaar van Bon Vivant In-site geeft aan: ‘Door samen te werken en elkaar als (vers)ondernemers te ondersteunen komen we deze crisis door. Wij denken dat het aanbieden van een gratis webshop de ondernemers in iedere versbranche kan helpen om zijn klanten veilig te bedienen.’ De webshops zijn dus geschikt voor slagers, bakkers, groenteman, vis- en kaasspecialisten en delicatessewinkels.

Vrij van verplichtingen

De webshop die gratis wordt aangeboden is vrij van verplichtingen. Iedere ondernemer kan de webshop zonder kosten opstarten en er ten alle tijden kosteloos vanaf. ‘Dit aanbod blijft van kracht zolang de Coronacrisis duurt’, aldus Bos. Ondernemers kunnen zich aanmelden via support@bonvivantinsite.nl.

 
Lees ook
Kabinet scherpt coronamaatregelen aan met avondlockdown

Kabinet scherpt coronamaatregelen aan met avondlockdown

Vanwege de oplopende coronacijfers vond er vrijdag 26 november opnieuw een persconferentie plaats waar het kabinet nieuwe maatregelen aankondigde. Er is gekozen voor een zogenaamde avondlockdown. Wat betekent dit voor de bakker, slager, visspecialist en slijter?

Coronamaatregelen vanaf 13 november

Coronamaatregelen vanaf 13 november

Vanwege de oplopende coronacijfers kondigde het kabinet vrijdagavond 12 november nieuwe maatregelen af die de dag erna direct in gingen. Het doel is om het aantal besmettingen "met een harde klap" omlaag te brengen. Dit zijn de meest relevante regels voor de slager, bakker, vishandel en slijter.

Er komen weer nieuwe coronamaatregelen aan

Er komen weer nieuwe coronamaatregelen aan

De coronacijfers lopen op en het aantal ziekenhuisopnames stijgt. Vanavond om 19.00 uur kondigt het kabinet nieuwe maatregelen aan in een persconferentie. Het zou gaan om een gedeeltelijke lockdown van drie weken. Dat meldt NOS.