Boek Paul van Trigt wint Felix Wilbrink-prijs op Vakbeurs Foodspecialiteiten

4 oktober 2023 Redactie Vleesmagazine

Paul van Trigt heeft op de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten de Felix Wilbrink-prijs ontvangen voor zijn boek Worst – Vleeswaren – Specialiteiten. Dit is een prijs die op de beurs uitgereikt wordt door culinair journalist Felix Wilbrink aan ‘een product waar iedereen blij van wordt’.

Paul van Trigt is worst- en vleeswarendeskundige. Zijn boek Worst – Vleeswaren – Specialiteiten is een naslagwerk voor de charcuterie-verkoper. “Een boek voor de winkelier maar zeker ook voor de klant. Eigenlijk kijk je er met zijn tweeën in om te zien wat de kwaliteit is van het product dat jij op dat moment wilt kopen”, aldus de organisatie. 

Tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten werd ook de Beste Noviteit van 2023 verkozen. Deze prijs was voor Ta’im Vissaus. 

 

Altijd op de hoogte blijven?