Bizerba toont het Bizerba Total Retail Concept op VIP

Slavakto-12

Bizerba zal op VIP Vers Inspiratie Platform) 2019 in Expo Houten haar Bizerba Total Retail Concept presenteren. Dit concept voorziet in een efficiënt werkproces en een goed geregeld retail cashmanagement.

De Bizerba Total Retail Concept helpt de ondernemer het werk makkelijker te maken middels software. Denk hierbij aan; elektronische schapkaartjes, automatische kantelcompensatie, het managen van wachtrijen, pinkoppelingen, artikelmanagement en digital pricing. Door deze oplossingen kan er efficiënter en doelgerichter gewerkt worden. Arbeidsintensieve processen worden door deze vernieuwingen geautomatiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan digitale facturatie en een breder inzicht in de bedrijfsvoering.

Plann-IT bestelmodule

Daarnaast is het, sinds de samenwerking met Bon Vivant In-Site, mogelijk om Bizerba .CWS Retail Software te koppelen met de Plann-IT bestelmodule. De invoer van bestellingen wordt zo heel gemakkelijk gemaakt. Het grootste voordeel is dat de totaal-bestellijst met gemak uit .CWS gehaald wordt. Hierdoor wordt gelijk inzichtelijk wat er bijvoorbeeld bereid en ingekocht moet worden. De nieuwste series Bizerba weegschalen, de Powerscales in combinatie met .CWS Retail Software, zijn te koppelen met deze Plann-IT bestelmodule en de webshop. De klantaccounts en de webshopbestellingen zijn via tablets en smartphones direct zien in .CWS.

Bizerba staat op de VIP in stand 35/37 (direct bij de entree).

[intermezzo:1]
Lees ook
Investeren: ja of nee?

Investeren: ja of nee?

Wanneer ik in ons bedrijf rondloop en ik zie wat er aan apparatuur aanwezig is, denk ik wel eens terug aan hoe de situatie was bij onze start 27 jaar geleden. Wij namen een moderne en goed ingerichte slagerij over, zoals het toen omschreven werd door de verkoper. ‘

‘Ik ontdek nog altijd nieuwe mogelijkheden met worstmaken’

‘Ik ontdek nog altijd nieuwe mogelijkheden met worstmaken’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden.

‘De evolutie van weegschalen is al lang aan de gang’

‘De evolutie van weegschalen is al lang aan de gang’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden. Vandaag het derde deel van deze rondvraag...