Bizerba toont het Bizerba Total Retail Concept op VIP

Slavakto-12

Bizerba zal op VIP Vers Inspiratie Platform) 2019 in Expo Houten haar Bizerba Total Retail Concept presenteren. Dit concept voorziet in een efficiënt werkproces en een goed geregeld retail cashmanagement.

De Bizerba Total Retail Concept helpt de ondernemer het werk makkelijker te maken middels software. Denk hierbij aan; elektronische schapkaartjes, automatische kantelcompensatie, het managen van wachtrijen, pinkoppelingen, artikelmanagement en digital pricing. Door deze oplossingen kan er efficiënter en doelgerichter gewerkt worden. Arbeidsintensieve processen worden door deze vernieuwingen geautomatiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan digitale facturatie en een breder inzicht in de bedrijfsvoering.

Plann-IT bestelmodule

Daarnaast is het, sinds de samenwerking met Bon Vivant In-Site, mogelijk om Bizerba .CWS Retail Software te koppelen met de Plann-IT bestelmodule. De invoer van bestellingen wordt zo heel gemakkelijk gemaakt. Het grootste voordeel is dat de totaal-bestellijst met gemak uit .CWS gehaald wordt. Hierdoor wordt gelijk inzichtelijk wat er bijvoorbeeld bereid en ingekocht moet worden. De nieuwste series Bizerba weegschalen, de Powerscales in combinatie met .CWS Retail Software, zijn te koppelen met deze Plann-IT bestelmodule en de webshop. De klantaccounts en de webshopbestellingen zijn via tablets en smartphones direct zien in .CWS.

Bizerba staat op de VIP in stand 35/37 (direct bij de entree).

[intermezzo:1]
Lees ook
Maaltijden van de slager

Maaltijden van de slager

Maaltijden zijn niet meer weg te denken uit het assortiment van veel slagers. En het aandeel groeit alleen maar. Het is niet alleen zaak om verser en beter te zijn dan de supermarkten, maar ook om je te onderscheiden van andere versspecialisten die maaltijden verkopen. Wat heb je, naast je eigen kwaliteitsvlees, daarvoor nodig?

Vlees volautomatisch, flexibel en compact verpakken

Vlees volautomatisch, flexibel en compact verpakken

Maak kennis met de nieuwste telg van MULTIVAC: de compacte en volautomatische traysealer T 305. Deze traysealer is ontwikkeld om aantrekkelijke MAP- en vacuüm skinverpakkingen te produceren in kleine tot middelgrote batches voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Nieuwe vakbeurs voor foodspecialisten

Nieuwe vakbeurs voor foodspecialisten

Vakcentrum organiseert op 14 en 15 maart de nieuwe vakbeurs Voorjaars Handelsbeurs Foodspecialiteiten. Deze beurs voor foodspecialisten is vooral gericht op de feestdagen van het voorjaar zoals Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Vaderdag en Moederdag.