Bianca Bestman in buitendienst Vers Centrum Almere

attachment-001_food-image-VLS11118I01

ALMERE - Bianca Bestman is vanaf 1 april bij Vers Centrum Almere (VCA) de nieuwe medewerkster buitendienst voor de regio's het Gooi en Amsterdam.

ALMERE - Bianca Bestman is vanaf 1 april bij Vers Centrum Almere (VCA) de nieuwe medewerkster buitendienst voor de regio’s het Gooi en Amsterdam.

Bestman werkt ruim 7 jaar bij VCA en heeft veel ervaring opgedaan als hoofd verkoop binnendienst. Deze ervaring gaat zij nu delen met de klanten in de genoemde regio's. VCA is een versgroothandel, gericht op de slager, supermarkt en horeca groothandel.

Bianca Bestman is te bereiken op nummer 06-20077706.

 

Meer over
Lees ook
‘Slim verpakken zorgt voor stijging omzet en daling dervingskosten’

‘Slim verpakken zorgt voor stijging omzet en daling dervingskosten’

Voorverpakken en gepersonaliseerd verpakken zijn in opkomst in de vleesbranche. Daarnaast is de aandacht voor duurzaamheid onverminderd hoog. Ook voor speciale feestdagen worden steeds innovatievere oplossingen gevonden om de klant maatwerk te kunnen bieden. Een skinpack hoort hier steeds vaker bij. Vandaag het eerste deel van deze rondvraag met Huub...

‘Consument wil precies weten waar vlees vandaan komt’

‘Consument wil precies weten waar vlees vandaan komt’

Vleesbedrijf De Vries in Feanwâlden bestaat uit twee delen. “Enerzijds zijn we een horecagroothandel, momenteel met name richting de Oosterse horeca. Anderzijds zijn we producent van ambachtelijk gerookte spekartikelen.”

Foodimpuls en Zweistra beëindigen samenwerking

Foodimpuls en Zweistra beëindigen samenwerking

De familiebedrijven Foodimpuls bv en Zweistra hebben besloten om per 2 juli de samenwerking stop te zetten. Hiermee komt er een einde aan de langdurige samenwerking van de twee bedrijven. Foodimpuls bv zet de activiteiten voort met Haarsma Foodimpuls en Verscentrum Ede als grote en krachtige vertegenwoordigers van het merk. Het Brabantse Zweistra gaat...