Beelen Meat Products wijzigt naam

attachment-001_food-image-VLS5538I01

HAPERT - Beelen Meat Products heeft haar naam gewijzigd. Vanaf 1 augustus heet het bedrijf Sleegers Quality Meat Products.

HAPERT - Beelen Meat Products heeft haar naam gewijzigd. Vanaf 1 augustus heet het bedrijf Sleegers Quality Meat Products.


Behalve de naamsverandering heeft het bedrijf ook een personeelswisseling ondergaan. Jan Blokzijl is de nieuwe commercieel directeur. Walter Sleegers blijft de algemeen directeur van de onderneming.


'De naamswijziging is ingegeven om ons te onderscheiden, zowel voor consumenten als aankopende partijen', licht Blokzijl toe tegen Meatandmeal.nl.


'Het bedrijf is jaren geleden door Walter Sleegers overgenomen van de familie Beelen. Iedereen weet al dat Beelen van Sleegers is. Nu komt dat ook in de naam tot uitdrukking. We profileren ons in de markt met onderscheidende producten en gaan ook kleine productiehoeveelheden niet uit de weg.'


Sleegers Quality Meat Products is een bedrijf dat zich primair richt op vleeswaren gecombineerd met dierenwelzijnsprogramma's.


Een van de belangrijkste leveranciers voor Sleegers is Peter’s Farm, merkproducent van kalfsvlees. Andere belangrijke partners op dit gebied zijn 'Duke of Berkshire' en 'Volwaard'.


Lees ook:

Broers nemen Geertsen Vlees over (21 augustus 2008)


Bekijk ons nieuwsoverzicht voor:

Alle artikelen over Peter's Farm

Alle artikelen over Volwaard

Meer over
Lees ook
Brancheorganisaties ontwikkelen hitteprotocol voor markten

Brancheorganisaties ontwikkelen hitteprotocol voor markten

Zomers kunnen de temperaturen hoog oplopen. Dit kan voor vishandelaren en marktslagers problemen opleveren voor de voedselveiligheid van hun producten. Daarom hebben brancheorganisaties Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS), Poeliersbond en Vereniging voor Nederlandse Visspecialisten(VNV) een hitteprotocol ontwikkeld dat 10 juni naar de gemeentes is...

Rapport moet schaarse vergunningen ambulante handel tegengaan

Rapport moet schaarse vergunningen ambulante handel tegengaan

De ambulante handel heeft een enorme stap gemaakt op het gebied van ‘schaarse vergunningen’. Voorzitter Henk Achterhuis van de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) heeft een onderzoeksrapport overhandigd aan staatssecretaris Mona Keijzer.Verschillende ambulante handelaren, waaronder bakkers, slagers en visspecialisten, hebben de geldigheidsduur...

DCA-Markets introduceert notering prijsmutaties

DCA-Markets introduceert notering prijsmutaties

DCA-Markets, onderdeel van DCA Groep, is vanaf 14 oktober 2019 begonnen met de wekelijkse DCA-notering prijsmutaties varkensvleesonderdelen. Dit zijn de gemiddelde slachterij/grossier prijsmutaties voor de lopende week ten opzichte van die van de week daarvoor.Het gaat bij de noteringen om: Karkas, Buiken, Hammen, Spek, Ribben, Wangen, Nekken met been,...