Beef&Steak komt met Beef Jerky

13 augustus 2012 Tom van der Meer

TER AAR - Beef&Steak introduceert een Nederlandse Beef Jerky, de gezonde snack van gedroogd rundvlees die al in veel landen populair is.

TER AAR - Beef&Steak introduceert een Nederlandse Beef Jerky, de gezonde snack van gedroogd rundvlees die al in veel landen populair is.


Beef jerky is gedroogd en gekruid rundvlees. Het is in reepjes gesneden, mals en vetarm vlees en daarmee een gezonde, voedzame snack met niet meer dan drie procent vet, weinig calorieën en geen koolhydraten.


Beef&Steak koos na uitvoerig testen van smaken en soorten voor een Biltongsmaak voor dit Nederlandse merk. Biltong is de Zuid-Afrikaanse variant van de beef jerky. Hierbij wordt het gedroogde vlees gesliced


Nederlandse producent

De beef jerky van Beef&Steak wordt door het Nederlandse Palmesteyn geproduceerd. 'Het bedrijf bezit een landgoed in Deil bij Geldermalsen. De Biltong wordt echter op hun landgoed in Tsjechië geproduceerd', legt Jan Faber van Beef&Steak uit aan Meatandmeal.nl. Het is gemaakt van het Blonde d’Aquitaine ras.


Het eerste product in de beef jerky lijn heeft de smaak original en is verkrijgbaar in 50 en 100 gramsverpakking. Binnenkort volgen meer smaakvarianten. De Beef&Steak Beef Jerky is te koop via Vleesbezorgen.nl.


Lees ook:

Vleessnack met cafeïne (31 augustus 2009)

Je visitekaartje op een beef jerky (foto's) (12 mei 2009)

Nieuwe beef jerky's speciaal voor jongeren (30 maart 2009)

Diviande portioneert voor online slager (5 februari 2009)

Vlees per post via Beef&Steak.nl (14 januari 2009)


Kijk in ons nieuwsoverzicht voor:

Alle berichten over Beef&Steak

Alle berichten over beef jerky

Altijd op de hoogte blijven?