BBQuality plaatst vleesautomaat bij Intratuin Rosmalen

3 juni 2021 Redactie Vlees

Online slager BBQuality plaatste in mei een vleesautomaat bij Intratuin Rosmalen. Bezoekers van het tuincentrum kunnen hier terecht voor luxe vleesproducten zoals picanha of bavette.

"Bezoekers kiezen met een druk op de knop het gewenste stuk vlees, rekenen contactloos af en nemen hun bestelling direct mee", vertelt Claus van Vught, één van de oprichters van vleeswebshop BBQuality. "De automaat is gekoeld en de voorraad wordt op afstand uitgelezen. Dit helpt de kwaliteit en versheid hoog houden. Het varkensvlees dat op woensdag in de automaat ligt bijvoorbeeld, komt van varkens die op maandag zijn geslacht."

Luxe vlees

BBQuality constateert dat er in het weekend veel vraag is naar exclusieve stukken vlees zoals picanha of bavette. Consumenten kunnen hiervoor niet altijd terecht bij de gewone slager of supermarkt. Om deze stukken vlees ook in het weekend aan de man te kunnen brengen, ontstond het idee van de vleesautomaat. 

BBQuality

De online slager BBQuality bestaat sinds het voorjaar van 2014. Het slagersvak is de Ossche oprichters en goede vrienden Claus van Vught en Paul van Dinther met de paplepel ingegoten. Goed vlees is volgens hen afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad. Bovendien moet het ook betaalbaar zijn, zodat iedereen ervan kan genieten. Het assortiment van BBQuality kenmerkt zich door kwaliteitsvlees voor op de barbecue en voor elke dag. Ook zitten er vis en vegetarische opties in het assortiment.

Altijd op de hoogte blijven?