Barbecue-festival Worst Day of the Year

steeffleur_B_L-WORSTDAY15_129

Een bbq van 9 vierkante meter, chef's tables, DJ's, live muziek en worst, worst en worst zijn de ingrediënten van het bbq-festival van Brandt & Levie Worstmakers, Worst Day of the Year.

Het barbecue-festival van Brandt & Levie Worstmakers wordt dit jaar op zaterdag 9 juli gehouden in de Houthavens in Amsterdam. Het feest, met eerdere edities in 2011, 2012 en 2015, staat voor de worstmakers Samuel, Geert en Jiri in het teken van worst en vriendschap.

Het festival begint om 14.00 uur Archangelkade 9 in Amsterdam en is ook geschikt voor vegetariërs. Overdag zijn er verschillende bbq-demonstraties en kleine worstvrienden kunnen zich laten schminken als worst of meedoen aan een partijtje worstelen. Ook grote worstvrienden kunnen aan beide activiteiten deelnemen. De toegang is gratis en het feest duurt tot in de kleine uurtjes.

Programma

Op het menu staan onder meer versgedraaide worst, Chimmichurri Ribs, Charcuterie van Hollands varken en bbq-bloemkool en andere grilled veggies. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door onder andere Zwart Licht (met onder andere Akwasi), Dylan Lucky en Ome Ad.

Lees ook
Creatief op reis

Creatief op reis

De afgelopen maanden heb je waarschijnlijk minder gereisd dan je lief is. Voor ons zijn vakanties momenten van ontspanning, maar ook van inspiratie. Onze grootste hobby is dan ook inspiratie opdoen tijdens reizen in verschillende eetculturen in de wereld

Samenwerking Paul van Trigt en NextDeli

Samenwerking Paul van Trigt en NextDeli

Worst- en vleeswarendeskundige Paul van Trigt is een samenwerking aangegaan met NextDeli. Zijn boek Charcuterie 2 is nu ook verkrijgbaar via dit e-commerce platform voor versspeciaalzaken. Paul van Trigt is worst- en vleeswarendeskundige. Vanuit deze professie is hij regelmatig jury en arbiter bij vakwedstrijden en productkeuringen van worst,...

NextDeli werkt samen met Jord Althuizen

NextDeli werkt samen met Jord Althuizen

Next Deli werkt samen met Smokey Goodness van Jord Althuizen. Hierdoor zijn onder andere de boeken, de rubs en sauzen van Smokey Goodness verkrijgbaar via het e-commerce platform voor versspeciaalzaken.