Baaijens UV-C Solutions: maatwerk desinfectieoplossingen

Baaijens

Baaijens lanceert UV-C Solutions: desinfectie oplossingen op basis van UV-C licht om bedrijven in de vleesverwerkende industrie virusvrij en draaiende te houden.

Baaijens Industrial Equipment B.V. is al jaren bekend met de voordelen van UV-C lucht en oppervlakte desinfectie en gebruikt deze in haar totaalpakket aan oplossingen voor klanten binnen de voedingsmiddelenindustrie. UV-C is een wetenschappelijk bewezen technologie waarmee op een milieuvriendelijke manier lucht, oppervlakken en water kan worden gedesinfecteerd. Bacteriën, schimmels, sporen én virussen worden met ultraviolet licht voor 99,999 procent geïnactiveerd.

Maatwerk oplossingen

Als industrieel producent is het van groot belang dat je aan alle eisen en voorwaarden voldoet, want daardoor houd je het bedrijf draaiende. En het product beschermen tegen bacteriën, schimmels, sporen en virussen. Baaijens UV-C Solutions helpt daarbij. Net zoals we alle andere bedrijven helpen om een gezonde en veilige omgeving te creëren voor medewerkers en bezoekers. Van kantoren, kantines, supermarkten tot en met restaurants, ziekenhuizen en scholen.

‘Al jarenlang zetten wij UV-C oplossingen in om ruimtes te desinfecteren. Milieuvriendelijk, betrouwbaar, bewezen effectief en zeer eenvoudig te bedienen en onderhouden. Door ons brede assortiment en kennis hebben wij altijd een passende oplossing’, aldus Marc Baaijens

Sterilsystems

Baaijens UV-C Solutions heeft een exclusieve samenwerking met het wereldwijd opererende Sterilsystems, producent van desinfectie- en geurneutralisatie apparatuur en systemen gebaseerd op UV-C en OZON technologie. Dit Oostenrijkse bedrijf heeft al ruim dertig jaar ervaring met UV-C technologie en biedt een breed assortiment aan toepassingen.

 
Lees ook
Week Zonder Vlees duurt voor 1,5 miljoen Nederlanders het hele jaar, toch eten we thuis meer vlees

Week Zonder Vlees duurt voor 1,5 miljoen Nederlanders het hele jaar, toch eten we thuis meer vlees

Dit jaar vond de vierde editie van de Nationale Week Zonder Vlees (WZV) plaats. Er deden 1,7 miljoen Nederlanders aan mee. 1,5 miljoen deelnemers willen ook de rest van het jaar geen of minder vlees eten.

Tot het uiterste

Tot het uiterste

Ik mag toch onderhand wel aannemen dat we zo langzamerhand weer wat beweging in de economie gaan krijgen. Dat we afscheid hebben genomen van de avondklok en dat we ons weer druk kunnen maken over hoe we de volgende dag alles af kunnen krijgen.

Update VanDrie Group over coronabesmettingen ESA

Update VanDrie Group over coronabesmettingen ESA

Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat VanDrie Group vanaf 22 april tijdelijk de slachtwerkzaamheden van kalfsvleesverwerker ESA in Apeldoorn had stilgelegd vanwege coronabesmettingen. Op de website geeft VanDrie Group een update.