Ad van Geloven presenteert lasagnesnack

attachment-001_food-image-VLS2997I01

AMSTERDAM - Ad van Geloven introduceert op de Horecava de lasagnesnack Lazzagni.

AMSTERDAM - Ad van Geloven introduceert op de Horecava de lasagnesnack Lazzagni.

Ad van Geloven wilde met Lazzagni, dat qua uiterlijk wel wat weg heeft van een hoekige kroket, iets geheel nieuws op de markt brengen. 'Snacks zijn redelijk traditioneel, maar iedereen kent wel lasagne en ook gepaneerde producten', licht productmanager Chantal de Hond (zie foto) van Ad van Geloven toe.

Het gepaneerde product bestaat uit rundergehakt met een soort tagliatelle. 'De bruine en oranje korreltjes van de paneer zie je ook na het frituren. Dat geeft een Italiaanse uitstraling', aldus De Hond.

De snack werd in oktober al voorzichtig gepresenteerd tijdens een regionale horecabeurs in Brabant. Toen kwam het product ook op de markt. Lazzagni is verkrijgbaar in cafetaria's en wordt ook aangeboden in de catering. Ad van Geloven houdt foodservice en retail gescheiden en er zijn dan ook geen plannen het product in het schap van de supermarkt te leggen.

Saté

Ad van Geloven presenteerde bovendien Party Time: vier soorten saté met de smaken gewoon, knoflook, tikka en hot curry in één verpakking.

De satéetjes kunnen worden bereid in zowel de frituur, als de oven en de magnetron. 'Op veel locaties beschikken mensen niet over een frituur. Met de oven of de magnetron kunnen ze het product toch klaarmaken', aldus de product manager.

Lees ook:

Ruig vestigt aandacht op wild (9 januari 2007)

Kijk in ons nieuwsoverzicht voor:

Alle berichten over de Horecava

Alle berichten over Ad van Geloven

Meer over
Lees ook
Aviagen komt met Kip van Morgen

Aviagen komt met Kip van Morgen

Pluimveefokbedrijf Aviagen heeft een nieuw vleeskuikenras in zijn assortiment: de Ross Ranger. Dit trager groeiende vleeskuiken is onder andere geschikt om als Kip van Morgen afgezet te worden.Het eerste koppel Ross Ranger-moederdieren is inmiddels 34 weken oud en zit bij een Nederlandse vermeerderaar. Broedeieren voor de Nederlandse markt zijn ingelegd...

VVD kritisch over maatregelen varkensvlees

VVD kritisch over maatregelen varkensvlees

De VVD is zeer kritisch op de openstelling van de particuliere opslag voor varkensvlees. VVD-Kamerlid Helma Lodders roept staatssecretaris Sharon Dijksma (Economische Zaken) via Kamervragen op zich krachtig te verzetten tegen de regeling.Lodders vindt het vreemd dat Eurocommissaris Phil Hogan de regeling juist nu openstelt, nu de varkensprijzen stijgen....

Clemens Tönnies: 'Ik wil niet de berenkoning worden

Clemens Tönnies: 'Ik wil niet de berenkoning worden

De Duitse marktleider Tönnies Fleisch gaat terughoudender om met het slachten van beren. Dat bleek op de jaarvergadering van de belangenbehartiger ISN.Eigenaar Clemens Tönnies: 'Ik wil niet de berenkoning worden. We gaan niet vol op de rem staan met het beren slachten, maar willen de markt ook niet verder forceren.' Overvoerd In Münster werd nogmaals...