Ad van Geloven presenteert lasagnesnack

attachment-001_food-image-VLS2997I01

AMSTERDAM - Ad van Geloven introduceert op de Horecava de lasagnesnack Lazzagni.

AMSTERDAM - Ad van Geloven introduceert op de Horecava de lasagnesnack Lazzagni.

Ad van Geloven wilde met Lazzagni, dat qua uiterlijk wel wat weg heeft van een hoekige kroket, iets geheel nieuws op de markt brengen. 'Snacks zijn redelijk traditioneel, maar iedereen kent wel lasagne en ook gepaneerde producten', licht productmanager Chantal de Hond (zie foto) van Ad van Geloven toe.

Het gepaneerde product bestaat uit rundergehakt met een soort tagliatelle. 'De bruine en oranje korreltjes van de paneer zie je ook na het frituren. Dat geeft een Italiaanse uitstraling', aldus De Hond.

De snack werd in oktober al voorzichtig gepresenteerd tijdens een regionale horecabeurs in Brabant. Toen kwam het product ook op de markt. Lazzagni is verkrijgbaar in cafetaria's en wordt ook aangeboden in de catering. Ad van Geloven houdt foodservice en retail gescheiden en er zijn dan ook geen plannen het product in het schap van de supermarkt te leggen.

Saté

Ad van Geloven presenteerde bovendien Party Time: vier soorten saté met de smaken gewoon, knoflook, tikka en hot curry in één verpakking.

De satéetjes kunnen worden bereid in zowel de frituur, als de oven en de magnetron. 'Op veel locaties beschikken mensen niet over een frituur. Met de oven of de magnetron kunnen ze het product toch klaarmaken', aldus de product manager.

Lees ook:

Ruig vestigt aandacht op wild (9 januari 2007)

Kijk in ons nieuwsoverzicht voor:

Alle berichten over de Horecava

Alle berichten over Ad van Geloven

Meer over
Lees ook
Kleinere markten beïnvloeden exportgroei Engels rundvlees in 2014

Kleinere markten beïnvloeden exportgroei Engels rundvlees in 2014

De stijgende vraag vanuit kleinere markten heeft het afgelopen jaar bijgedragen aan de exportgroei van Engels rundvlees. De Engelse veeteeltorganisatie Eblex maakte onlangs bekend dat het exportvolume in 2014 met 6 procent is toegenomen.In het jaarrapport staat beschreven dat er in 2014 112.055 ton rundvlees is geëxporteerd vanuit Groot-Brittannië....

Frans Stortelder nieuwe coo Pork Vion Food

Frans Stortelder nieuwe coo Pork Vion Food

Frans Stortelder (55) volgt Godert Tegelberg op als coo Pork van Vion Food. De voorgenomen benoeming van Stortelder markeert een versterkte focus op valorisatie; optimale verwaarding van de door Vion Food verwerkte dieren en inspelen op de behoefte van de markt.Door een betere afstemming van het grote aanbod op de wereldwijde marktvraag, met voor Vion...

Beursprijs voor varkens daalt met 5 cent

Beursprijs voor varkens daalt met 5 cent

De beursprijs voor vleesvarkens is met 5 cent verlaagd naar €1,34 per kilo geslacht gewicht. Voor biggen wordt een prijsverhoging van 50 cent verwacht. Vleesconcern Hilckmann verlaagt zijn varkensnotering met 6 cent naar €1,36 per kilo.De prijsdaling bij de varkens hakt er flink in. Hier en daar werd juist rekening gehouden met een verder stijgende...