Aanschaf machine complex voor slager

attachment-001_food-image-VLS14440I01

DOETINCHEM - Individuele (markt)omstandigheden zijn doorslaggevend bij de aanschaf van een machine door een slager.

DOETINCHEM - Individuele (markt)omstandigheden zijn doorslaggevend bij de aanschaf van een machine door een slager.

In een serie artikelen gaat Vleesmagazine in op machines voor de slagerij. De wolf en de cutter staan centraal in het nummer van mei. Eenduidig advies bestaat niet bij de aanschaf van een machine. Het is niet eenvoudig om een slager te adviseren welke cutter of wolf hij het beste kan gebruiken. Dit hangt onder meer af van assortiment, chargegrootte, elektrische vermogenscapaciteit én, opvallend genoeg, de regio.

Directeur Frans de Leede van de Delmo Groep (bestaande uit Delmo Techniek en Delmo Groothandel – red.), benadrukt dat machines kopen maatwerk is en dat het voortraject, om te komen tot een geschikte machine, misschien wel het belangrijkste is.

Lees meer in Vleesmagazine van mei dat dinsdag 15 mei verschijnt.

Lees ook
‘We blijven snacks (door)ontwikkelen’

‘We blijven snacks (door)ontwikkelen’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden. Vandaag het tweede deel met Jan Roy van Frio...

‘We delen kennis met nieuwe markten’

‘We delen kennis met nieuwe markten’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden. Vandaag het eerste deel met Antoine de Bie...

Gebruikte, origineel gereviseerde machines op Empack

Gebruikte, origineel gereviseerde machines op Empack

Als producent van vers vlees en vleesproducten heb je bij MULTIVAC de keuze uit de allernieuwste verpakkings- of verwerkingsmachines en uit gebruikte machines met originele onderdelen. Snelle levering voor een kleiner budget én toch verantwoord verpakken.