OSNABRÜCK - Het tweede seminar Vlees en Vleeswaren (innovatieve concepten voor product- en procesontwikkeling) wordt gehouden op dinsdag 5 oktober.
OSNABRÜCK - Het tweede seminar Vlees en Vleeswaren (innovatieve concepten voor product- en procesontwikkeling) wordt gehouden op dinsdag 5 oktober.
De organisatie is in handen van het Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik e.V (DIL) en het programma kent de volgende thema's:
- Nieuwe technologieën voor nieuwe markten,
- Innovatieve ontwikkelingen in worstproductie,
- Gezonde ballaststoffen in vlees- en worstwaren,
- Actuele wetgevingsaspecten in vleeswarenproductie,
- Nieuwe verpakkingsvormen,
- Stabilisering in rauwe worstproducten,
- Extrusie en texturisering op basis van plantaardige eiwitten in combinatie met vleeseiwitten.
Klik hier om aan te melden
Aanvang 9h30 op dinsdag 5 oktober 2010 in het DIL - German Institute of Food Technologies, Prof.-v-Klitzing-Str. 7 in Quakenbrück, net boven Osnabrück.