Workshops in Vleesatelier van Hilversumse Slagerij Mulder

8 juni 2018 Vleesmagazine

Slagerij Mulder, gevestigd in het Hilversumse Winkelcentrum Kerkelanden, verzorgt diverse workshops in het Vleesatelier annex de Kookstudio van het bedrijf. Hobbykoks leren daar onder begeleiding van topkok Wilco van den Baar de fijne kneepjes van het vak.

'Vaak blijf je bij je vertrouwde recepten, omdat je weet hoe je dat klaar moet maken. Voor de nieuwsgierigen en kooklustigen onder ons is het verbeteren van je vaardigheden juist de uitdaging', aldus de slagerij aan de Kapittelweg 139 in Hilversum. 'In onze winkel krijgen we dan ook met grote regelmaat vragen voor advies over de juiste bereidingswijze van ons scharrelvlees.'

Kookstudio

Om de vragen van de vele hobbykoks in Hilversum en omgeving nóg beter te kunnen beantwoorden, heeft Slagerij Mulder achter de slagerij een Kookstudio ingericht: het Vleesatelier. 'Hier kan je, onder begeleiding van topkok Wilco van den Baar, de fijne kneepjes van het vak leren. Hij leert je de ins & outs van het koken en kan je daarbij met raad en daad bijstaan', geeft de Hilversumse slagerij aan.

Diverse thema's

Bij de demonstraties en workshops voor groepen (tot acht personen) kan worden gekozen uit diverse thema’s:

  • Liever Livar (kosten 55 euro per persoon); deze heeft al plaats op maandag 11 juni
  • Cuisine Limousin (kosten 55 euro per persoon)
  • Burgers & Beers (kosten 45 euro per persoon)
  • Wild Wein Fest (kosten 65 euro per persoon)
  • Dry Aged & Aged Wines (kosten 65 euro per persoon)
  • Big Green Beef (kosten 65 euro per persoon)
  • Black Beauty (Black Angus-vlees) (kosten 55 euro per persoon)

Alle workshops zijn inclusief alle ingrediënten, professionele begeleiding, complete diner en tafelwater (dranken op nacalculatie).

Voor meer informatie en/of aanmelding kunnen belangstellenden terecht op de website van Slagerij Mulder.

Altijd op de hoogte blijven?