Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Vleesmagazine 3 | mei 2024
In deze editie
High-Pressure Processing (HPP) Technologie
Open deur: Het waarborgen van zowel de veiligheid als de kwaliteit van voedselproducten is van het grootste belang. Een technologie die hierin aanzienlijke vooruitgang heeft geboekt is High-Pressure P...
24 oktober 2023
Janet Kooren
‘Slechts één jongere voor vier pensionado’s’
De krapte op de arbeidsmarkt is een groot probleem voor de levensmiddelenindustrie. En dit gaat in de toekomst alleen maar verder toenemen. Voor elke vier krachten die de komende jaren met pensioen ga...
26 maart 2024
Marieke Pols
Na Urk en Emmeloord is Vershuys Heerde de derde slagerij met oersterk concept
Chris Kamer van Vershuys Urk is trots: toen zijn jongere zwager Jacob en diens vriend Hessel bij hem kwamen omdat ze de formule van zijn Vershuys als zelfstandige ondernemers in Emmeloord wilden doorv...
7 mei 2024
Gevulde bavette lolly
Epos inspireert de slager met recepten, zoals deze gevulde bavette lolly met bavette, parmaham, babyspinazie, Epos bistro salsa-di-nocisaus en Epos bistro kruidenolie groene pesto.
7 mei 2024
Epos
Barbecueworst
Epos inspireert de slager met recepten, zoals dit recept voor barbecueworst met varkensvlees, Epos worstmix barbecue, Epos braadworstmix Duitse stijl en Dutch Spices bbq sausage white.
7 mei 2024
Epos
Zo bouwen Slagerij Schipper en Delmo de slagerij van de toekomst
Wie zijn bedrijfsvoering efficiënter wil inrichten, komt al snel uit bij automatisering. Maar hoe bepaal je welke machine je nodig hebt? Slagers Piet en Gert-Jan Schipper laten zich bij deze keuze ste...
8 mei 2024
Janneke Vermeulen
Masterclass toont studenten de veelzijdigheid van het slagersvak
In april kwam een groep studenten van de SVO vakopleiding food bijeen in de Markthal in Rotterdam voor een masterclass over de varkensschouder. Onder begeleiding van meesterslager Peter van der Geest ...
8 mei 2024
Theo Haerkens
Innovatie en samenwerking in de voedingsindustrie
Mikrocentrum, de platformorganisatie voor de hightech- en maakindustrie, presenteert het Food Tech Event 2024, voorheen bekend als de vakbeurs Food Technology. Het evenement vindt plaats op 15 en 16 m...
13 mei 2024
Eén doel
Gisteren reed ik met mijn moeder naar mijn ouderlijk huis om daar te gaan lunchen. Ik stelde voor om te stoppen bij de slager in de buurt voor wat vleeswaren. Drie jaar geleden realiseerde de jonge ei...
16 mei 2024
De maaltijden van Slagerij Bakkertje
Net achter de dijk in Volendam bevindt zich in een klein hoekpandje de beste traiteur van Nederland: Slagerij Bakkertje. Dorpsgenoten lopen graag een blokje om voor de maaltijden en de Volendamse leve...
16 mei 2024
Janneke Vermeulen
1
2
>
>>
Vleesmagazine 3 | mei 2024