Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Vleesmagazine 3 | mei 2023
In deze editie
Klopt je verhaal?
Een keurmerk ondersteunt je verhaal, maar vertelt niet hét verhaal. Dat zinnetje springt er voor mij uit in het openingsinterview met Maurits Steverink, ketenmanager van het Marktprogramma Verduurz...
16 mei 2023
Michelle de Koning
Voorkom belastingrente
Over spaargelden krijg je normaliter rente en over schulden betaal je doorgaans rente. De laatste paar jaar is de rente erg laag geweest, maar inmiddels is deze weer stijgende. Hoe gaat de Belastin...
22 mei 2023
Een mozaïek van het leven van Paula van Rijn
Slager, zweminstructrice, sluiswachter en vliegenier. Allemaal beroepen die de inmiddels 75-jarige Paula van Rijn in haar leven gehad heeft. Op haar 71e voegde ze daar schrijfster aan toe.
25 mei 2023
Marieke Pols
Marktprogramma biedt hulp bij verduurzaming varkensvleesproducten
Hoe kun je inspelen op de consumententrend naar steeds duurzamer varkensvlees? Een interview uit Vleesmagazine met Maurits Steverink, ketenmanager van het Marktprogramma Verduurzaming Dierlijke Pro...
30 mei 2023
Skileraar kiest voor slagersvak
In de winter werkte Niels van Harten (25) als skileraar en ’s zomers als buitensportinstructeur in de Ardennen. Door corona viel dat werk stil en begon hij in de slagerij van zijn familie. D...
2 juni 2023
Christie Manintveld
BBB
Als u de kop boven deze column ziet denkt u wellicht dat dit een politiek verhaal wordt over de BoerBurgerBeweging. Wees niet bang!
9 juni 2023
Jan Nederhoed
De Worstenmakerij produceert machinaal met respect voor het ambacht
Zo’n 5.500 kilo metworst, paardenworst, ossenworst en grillworst worden wekelijks geproduceerd bij De Worstenmakerij in Heerhugowaard. Allemaal gluten- en allergenenvrij en getest op bacteri...
12 juni 2023
Barbecueworst
Dit keer gaat Ronnie Poeste in op de barbecueworst, een product met veel mogelijkheden voor de slager. "De keuze is reuze. Met een eenvoudige basis kan je heerlijke varianten maken, die qua kostpri...
21 juni 2023
Ronnie Poeste
Crispy varkenshaas
De kroket. Crème brulee. Een kaassoufflé. Het is de combinatie van krokant én zacht die hen zo onweerstaanbaar maakt. Contrast is lekker. Dat geldt ook voor carnivore creaties; die sappige rollade...
23 juni 2023
Meneer Wateetons
<<
<
1
2
Vleesmagazine 3 | mei 2023