Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Vleesmagazine 3 | mei 2023
In deze editie
De Worstenmakerij produceert machinaal met respect voor het ambacht
Zo’n 5.500 kilo metworst, paardenworst, ossenworst en grillworst worden wekelijks geproduceerd bij De Worstenmakerij in Heerhugowaard. Allemaal gluten- en allergenenvrij en getest op bacteri...
16 mei 2023
Janneke Vermeulen
Slim duurzame maaltijden produceren
Door dwingende overheidsmaatregelen ontkomen slagers niet meer aan het duurzaam ondernemen. Maar binnen dit speelveld kan je ook je eigen koers varen door slim nieuwe kansen te creëren. Te beginnen...
16 mei 2023
Yvon Bemelman
‘Slager gaat steeds meer de culinaire kant op’
De ambachtelijke slager is primair de leverancier van kwalitatief goed vlees en vleeswaren. Een groeiend aantal slagerijen ontpopt zich daarnaast tot eetwinkel.
16 mei 2023
Linda van ’t Land
BBB
Als u de kop boven deze column ziet denkt u wellicht dat dit een politiek verhaal wordt over de BoerBurgerBeweging. Wees niet bang!
16 mei 2023
Jan Nederhoed
Klopt je verhaal?
Een keurmerk ondersteunt je verhaal, maar vertelt niet hét verhaal. Dat zinnetje springt er voor mij uit in het openingsinterview met Maurits Steverink, ketenmanager van het Marktprogramma Verduurz...
16 mei 2023
Michelle de Koning
Voorkom belastingrente
Over spaargelden krijg je normaliter rente en over schulden betaal je doorgaans rente. De laatste paar jaar is de rente erg laag geweest, maar inmiddels is deze weer stijgende. Hoe gaat de Belastin...
22 mei 2023
Een mozaïek van het leven van Paula van Rijn
Slager, zweminstructrice, sluiswachter en vliegenier. Allemaal beroepen die de inmiddels 75-jarige Paula van Rijn in haar leven gehad heeft. Op haar 71e voegde ze daar schrijfster aan toe.
25 mei 2023
Marktprogramma biedt hulp bij verduurzaming varkensvleesproducten
Hoe kun je inspelen op de consumententrend naar steeds duurzamer varkensvlees? Een interview uit Vleesmagazine met Maurits Steverink, ketenmanager van het Marktprogramma Verduurzaming Dierlijke Pro...
30 mei 2023
Ellen Weber
Skileraar kiest voor slagersvak
In de winter werkte Niels van Harten (25) als skileraar en ’s zomers als buitensportinstructeur in de Ardennen. Door corona viel dat werk stil en begon hij in de slagerij van zijn familie. D...
2 juni 2023
Christie Manintveld
<<
<
1
2
Vleesmagazine 3 | mei 2023