Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Vleesmagazine 2 | april 2023
In deze editie
Pork on Fire
Als de lente voor de deur staat dan zijn de BBQ-dooddoeners niet van de lucht. Want nog steeds denken hele volksstammen en slagers helaas dat barbecueën jaargetij-gerelateerd is, wat gelukkig niet zo ...
26 april 2023
Gertjan Kiers
‘Ik heb nu zelfs zin om naar school te gaan’
School was altijd een lastig ding in zijn leven en toch volgt Bob Vink (32) nu met plezier de mbo-opleiding Traiteur bij SVO vakopleiding food. “Het is leuk om met klasgenoten te sparren en ik heb een...
4 mei 2023
Karlijn Meulman
‘Hou je waf(f)el’
De gouden slagersring is alom bekend als een prestigieuze slagersvakwedstrijd. Deze wedstrijd is in 1946 ingesteld door de Gelderse vakpers – de voorloper van het huidige vakblad ‘Vleesmagazine’.
5 mei 2023
Paul van Trigt
Meer me(a)t miso
Als een Japanner ’s ochtends – de slaap nog in zijn ogen en een dood vogeltje in de mond – verzucht dat hij ‘eerst een bakkie’ nodig heeft, heeft hij het niet over koffie. De opkikker uit het Oosten i...
12 mei 2023
Meneer Wateetons
Slagerij van Guilik verzorgt BBQ’s, catering en drie slagerijen
“Mijn vader had een slagerij en werd eens gevraagd om een BBQ te verzorgen. Voor we het wisten stond het magazijn vol gasflessen en BBQ’s.” Inmiddels heeft Slagerij van Guilik in Hattemerbroek drie sl...
17 mei 2023
Linda van ’t Land
<<
<
1
2
Vleesmagazine 2 | april 2023