Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Vleesmagazine 1 | februari 2024
In deze editie
Practoraat Eiwittransitie doet onderzoek naar nieuwe hybride producten
Om de groeiende wereldbevolking te blijven voeden moeten er meer plantaardige voedingsproducten worden ontwikkeld. Daarom richtte SVO vakopleiding food het practoraat Eiwittransitie op, in samenwerkin...
26 februari 2024
Karlijn Meulman
Bugburgers
Hoe vaak heb je het niet gehoord? Insecten zijn het voedsel van de toekomst. Rijk aan eiwitten, vetten en mineralen, zeker vijf keer efficiënter in het omzetten van voedsel naar proteïne dan een koe, ...
14 maart 2024
Meneer Wateetons
Red de wereld
Begin december, nog net voor de drukte van de Kerst, hadden mijn vrouw Sonja en ik in een trendy lunchgelegenheid in het centrum van Den Haag afgesproken met onze dochter Roos. We gingen die dag naar ...
14 maart 2024
Nico Englebert
Verworven rechten pakken duur uit
Voor een gewaardeerde werknemer heb je als werkgever graag iets over. Denk aan extra vakantiedagen of een flexibele verlofregeling. Toch is het raadzaam om daar voorzichtig mee om te gaan.
19 maart 2024
Smit en Smit Advocaten
Smaakmakers onder de loep
Welke smaken moeten we komend zomerseizoen in de gaten houden? Welke trends liggen daaraan ten grondslag? En hoe worden smaakmakers ontwikkeld? Waar kunnen die vragen beter beantwoord worden dan bij E...
25 maart 2024
Janneke Vermeulen
Empanada
Deze typische lekkernij vindt z’n herkomst in Galicië (Spanje) en Portugal. Door de van origine Spaanse en Portugese bevolking van Zuid-Amerika is de empanada daar ook volop populair. De empanada of ...
29 maart 2024
Paul van Trigt
<<
<
1
2
Vleesmagazine 1 | februari 2024