Vaktechniek

Uit dit dossier
Jubileumeditie VIP 2019 zet in op inspiratie en kennis

Jubileumeditie VIP 2019 zet in op inspiratie en kennis

Het Vers Inspiratie Platform (VIP) viert op maandag 1 en dinsdag 2 april met zijn 5e editie het eerste lustrum in Expo Houten. Deze jubileumeditie heeft een grotere opzet dan voorgaande jaren én er is gekozen om nog meer in te zetten op inspiratie en kennis. Op beide dagen worden diverse workshops gehouden met onderdelen gericht op ondernemers, medewerkers...

Nieuwigheid

Nieuwigheid

Innovatie, ook in de slagerijbranche komt dit woord steeds vaker onder onze aandacht. Maar wat houdt het woord innovatie eigenlijk in? Als ik de Dikke Van Dale erop nasla, vind ik de volgende betekenis: ‘invoeren van een nieuwigheid’. Dát klinkt gemakkelijk, gewoon iets nieuws invoeren. Nou, hier issie dan: een nieuwe columnist.Ik ben Wouter van de...

Expertisecentrum levert eerste lichting gecertificeerde productkeurmeesters

Expertisecentrum levert eerste lichting gecertificeerde productkeurmeesters

De slagers die de opleiding tot gecertificeerd productkeurmeester succesvol hebben afgerond kregen op maandag 4 februari hun certificaat uit handen van trainer Paul van Trigt. De negen slagers zijn de eerste productkeurmeesters met een officieel certificaat. De opleiding is opgezet door het Expertisecentrum voor het Slagersambacht in samenwerking met...

Slagerij Putman prolongeert titel Worstmakerij van het Jaar

Slagerij Putman prolongeert titel Worstmakerij van het Jaar

Slagerij Putman is, eveneens als in 2018, benoemd tot Worstmakerij van het Jaar. De slagerij uit Arnhem behaalde de hoogst mogelijk score, zowel bij de keuringen, als bij de bacteriologische tests. Slagerij Pinckaers in Eijsden is verkozen tot Traiteur van het Jaar. De bekendmaking vond plaats tijdens de jaarbijeenkomst van het Worstmakersgilde in Hotel...

Inschrijving Confrérie des Chevaliers tot 9 februari geopend

Inschrijving Confrérie des Chevaliers tot 9 februari geopend

Deelnemers kunnen zic tot en met 9 februari aanmelden voor de internationale vakwedstrijd Confrérie des Chevaliers du Goûte Andouille de Jargeau. Op 16 en 17 februari vindt de keuring plaats. Winnaars van de internationale, nationale en rubrieksprijzen worden op 6 april bekend gemaakt tijdens een feestelijke avond.Deelname is mogelijk voor de volgende...

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven
Vleesmagazine
Vleesmagazine

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 249,00 1e jaar met 25% korting excl. btw

Profiteer nu
Vleesmagazine Editie 5 | augustus 2021
Vleesmagazine Editie 5 | augustus 2021

Het thema is van dit nummer van Vleesmagazine is apparatuur. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Lees meer
Hygiënespecial 2021
Hygiënespecial 2021

De Hygiënespecial 2021 is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Evenementen

Gastvrij Rotterdam

20 september 2021 - 22 september 2021

Lees meer

Sirha 2021

23 september 2021 - 27 september 2021

Lees meer

Workshop zout- en suikerverlaging

5 oktober 2021 - 5 oktober 2021

Lees meer
Vleesmagazine op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea