Vaktechniek

Uit dit dossier
Inschrijving Spareribs Trophy 2019 geopend

Inschrijving Spareribs Trophy 2019 geopend

De KNS organiseert dit jaar weer de Spareribs Trophy waarin slagers met elkaar de strijd aangaan om wie de lekkerste spareribs heeft. De inschrijving is geopend via de website van de KNS.Op donderdag 23 mei vindt de Spareribs Trophy plaats. Dit jaar bestaat de jury uit tv-maker René Pluijm, winnaar 2018 John van Tilburg van de gelijknamige slagerij...

De perfecte cuisson bereiden

De perfecte cuisson bereiden

Dat is tegenwoordig barbecueën. Geen dunne lapjes grillen met grote groepen mensen ter gelegenheid van een feestje. Nee, de huidige barbecueër houdt van stoer vlees, liefst zo groot mogelijk.Dit betekent dat je als ambachtsman ook moet kunnen barbecueën. Dan heb ik het niet over die lapjes grillen. Als slager moeten we alles weten over temperatuurbeheersing...

VIP 2019 zet in op inspiratie en netwerken

VIP 2019 zet in op inspiratie en netwerken

De lustrumeditie van VIP 2019 werd goed bezocht op 1 en 2 april in Expo Houten. Verdeeld over drie hallen was er ruimte voor de beurs, workshops, bbq-plein en markt van de toekomst.Voor VIP 2019 zijn alle drie de hallen in Expo Houten benut. In hal 1 zijn de standhouders te vinden primair gericht op de slagerij. Aansluitend op deze hal is ook dit jaar...

Leendert van Leeuwen: Van IYBC-winnaar tot succesvol cateraar

Leendert van Leeuwen: Van IYBC-winnaar tot succesvol cateraar

In 2011 won Leendert van Leeuwen samen met Sjouke Bouma de International Young Butchers Competition (IYBC). 8 jaar later heeft hij een eigen succesvol cateringbedrijf. Hoe heeft hij deze zaak opgebouwd?Het winnen van de International Young Butchers Competition was voor Leendert van Leeuwen een mooie opstap naar zijn verdere carrière. De jonge ondernemer...

Een goed verhaal

Een goed verhaal

We horen de laatste tijd af en toe een vreemd geluid in onze winkel. Ja, ook in onze dorpsslagerijen horen we steeds meer ‘Ik eet wat minder vlees’, ‘We zijn wat minder vlees gaan eten’...Waarom? Daarover hoeven wij ons hoofd niet te breken. De flexitariër heeft dat zelf al wel gedaan. Een kijkje op de sites van flexitariërs biedt ons wel inzicht in...

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven
Vleesmagazine
Vleesmagazine

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 249,00 1e jaar met 25% korting excl. btw

Profiteer nu
Vleesmagazine Editie 5 | augustus 2021
Vleesmagazine Editie 5 | augustus 2021

Het thema is van dit nummer van Vleesmagazine is apparatuur. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Lees meer
Hygiënespecial 2021
Hygiënespecial 2021

De Hygiënespecial 2021 is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Evenementen

Gastvrij Rotterdam

20 september 2021 - 22 september 2021

Lees meer

Sirha 2021

23 september 2021 - 27 september 2021

Lees meer

Workshop zout- en suikerverlaging

5 oktober 2021 - 5 oktober 2021

Lees meer
Vleesmagazine op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea