Industrie

Uit dit dossier
Vion: '2021 was een turbulent jaar'

Vion: '2021 was een turbulent jaar'

Door moeilijke marktomstandigheden was 2021 een turbulent jaar voor Vion Food Group. Volgens het onlangs gepubliceerde jaarverslag daalde omzet met 6,2 procent naar 4,6 miljard euro en sloot Vion het jaar af met een verlies van 29 miljoen.

Zwanenberg Food Group gaat productielocatie Voorthuizen sluiten

Zwanenberg Food Group gaat productielocatie Voorthuizen sluiten

In 2023 wil Zwanenberg Food Group de productielocatie in Voorthuizen sluiten. De productie van knakworst en soepen vindt voortaan plaats in Oss, waar de productielijnen worden uitgebreid. Reden is de stijging van de productiekosten, zoals grondstoffen, energie en verpakkingen.

Branchevereniging VNV aangesloten bij FNLI

Branchevereniging VNV aangesloten bij FNLI

De Vereniging voor de Nederlandse Vleeswarenindustrie (VNV) heeft zich aangesloten bij de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI). Maarten Elsinga, CEO Zwanenberg Food Group gaat VNV vertegenwoordigen in het FNLI-bestuur.

Westfort - Modernste vleesverwerkingsfabriek ter wereld

Westfort - Modernste vleesverwerkingsfabriek ter wereld

Het is de modernste vleesverwerkingsfabriek ter wereld, zegt Jaap de Wit junior over Westfort, het bedrijf in IJsselstein waar hij directeur Supplychain is. “We hadden hier de kans om alles opnieuw te doen. Daardoor konden we kiezen voor de beste oplossingen.”

Nieuw elan

Nieuw elan

Het nieuwe kabinet gaat veel investeren de komende periode. Toch zijn er terechte zorgen over onder meer koopkracht, het milieu en het tekort aan medewerkers in allerlei sectoren. Punten waar het kabinet nog antwoorden op moet formuleren. Met nieuw elan graag, zoals ons beloofd is, want daar zit ik eerlijk gezegd wel op te wachten.

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven
Vleesmagazine Editie 7 | november 2022
Vleesmagazine Editie 7 | november 2022

Het thema van Vleesmagazine 7 is apparatuur. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Lees meer
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vleesmagazine
Vleesmagazine

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 249,00 1e jaar met 25% korting excl. btw

Profiteer nu
Evenementen

Cursus allergenen management (regio Breda)

1 december 2022

Lees meer

Horecava 2023

9 januari 2023 - 12 januari 2023

Lees meer

Sirha Lyon 2023

19 januari 2023 - 23 januari 2023

Lees meer
Vleesmagazine op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea