Industrie
Uit dit dossier
ING signaleert tweedeling binnen de industriële sector
Gert Jan Braam, Sector specialist Industry van ING Sector Banking signaleert een al langer dalende trend in de productie van de Nederlandse industrie en een tweedeling binnen de sector.
‘Consument profiteert van meer robots in voedingsindustrie’
Het kabinet ziet robots als een mogelijke oplossing voor het personeelstekort. Volgens Ceel Elemans, sector specialist Food van ING Sector Banking kan de consument profiteren van meer robots in de voedingsindustrie. Het Arnhemse ingenieursbureau QING liet al zien dat de inzet van robots ook is weggelegd voor kleinere voedingsproducenten.
Vaess anticipeert op wensen van de klant
Vorig jaar voerde het toenmalige Vaessen-Schoemaker als onderdeel van een rebranding een naamswijziging door. Het 76-jarige bedrijf ging voortaan door het leven als Vaess. Wat heeft geleid tot het succes – dat tot de dag van vandaag voortduurt – van dit voedingsingrediëntenbedrijf?
Patent Corbion voor op azijn gebaseerde conserveringsoplossingen voor vleessector
Ingrediëntenproducent Corbion heeft een patent verkregen voor een op azijn gebaseerde conserveringsoplossing voor de vleessector. Dit gepatenteerde proces helpt de voedselveiligheid te verbeteren en voedselverspilling te verminderen.
Vion investeert miljoenen in oosten van Duitsland
Vion Food Group investeert miljoenen in Duitsland. De vleesproducent lanceert ‘Regio-Express’ in nieuwe deelstaten en breidt de vestiging in Thüringen uit.
Vleesmagazine Nieuwsbrief
Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.
InschrijvenVleesmagazine Editie 8 | december 2022

Het thema van Vleesmagazine 8 is digitaliseren en automatiseren. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Lees meerSlimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verder