In de media
Uit dit dossier
Vleesbranche in de media – Week 24
De nieuwe cao voor het Slagersbedrijf, de populariteit van de barbecue en een Leidse slager over de coronacrisis. Wat lazen we deze week over de vleesbranche? Een greep uit de media.
Vleesbranche in de media – Week 23
Tips voor de zomer en gastvrijheid, interview met Jaap Korteweg en een kort geding over seperatorvlees. Wat lazen we de afgelopen week over de vleesbranche? Een greep uit de media.
Vleesbranche in de media – Week 22
Eerlijke prijs voor voor veeboeren, vragen over vlees uit het buitenland bij Jumbo en slager Herman ter Weele pver het slagersvak. Wat lezen we de afgelopen week? Een greep uit de media.
Vleesbranche in de media – Week 20
Een video over een dierenarts in een groot slachthuis, een dichtende poelier en zelfgekweekt bizonvlees in België. Wat kwam er deze week over de vleesbranche voorbij in andere media?
Vleesbranche in de media – Week 19
Hoe denkt de kiezer over de vleestaks, wanneer ligt kweekvlees in de schappen en varkenshouder raakt ongebruikte stikstofruimte mogelijk kwijt. Wat lazen we deze week over de vleesbranche in andere media?
Vleesmagazine Nieuwsbrief
Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.
InschrijvenVleesmagazine Editie 4 | juni 2022

Het thema van Vleesmagazine 4 is koeling & interieur. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Lees meerMachinebouwspecial 2022

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verder