Events
Uit dit dossier
Food Technology voor de vleesbranche
Volgende week is het zover. Dan start op 13 en 14 april de eerste editie van Food Technology. Op dit kennis- en netwerkevent komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050. Welke programmaonderdelen zijn interessant voor de vleesbranche?
Week van de slager bij het Jeugdjournaal
Een van de pijlers van de Week van de slager zijn dit jaar de gastlessen op school. Slagers vertellen kinderen over hun beroep. Het Jeugdjournaal besteedde hier aandacht aan.
Week van de Slager gestart
De Week van de Slager is gestart. Vanaf vandaag, 4 april, staat het ambachtelijk en ondernemende beroep van slager centraal. De Week van de Slager bestaat dit jaar uit drie pijlers: het Festival van de Slager, gastlessen en inspiratiestages.
Lees alles over Food Technology in de digitale special
Food Technology 2022 komt steeds dichterbij: op 13 en 14 april vindt het kennis- en netwerkevenement over hightech innovaties in de voedingsmiddelenindustrie plaats.
Promotiemiddelen Week van de Slager gereed
Op 4 april start de Week van de Slager. De communicatiematerialen voor deze promotieweek voor het slagersvak zijn gereed en te downloaden op de website van Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS).
Vleesmagazine Nieuwsbrief
Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.
InschrijvenVleesmagazine Editie 8 | december 2022

Het thema van Vleesmagazine 8 is digitaliseren en automatiseren. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Lees meerSlimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verder