De slagerij

Uit dit dossier
Efficiënte feestdagen

Efficiënte feestdagen

In ieder nummer van Vleesmagazine schrijven twee columnisten over één onderwerp, vanuit hun eigen expertise en ervaring. Slager Josja Haagsma en meesterverkoper Christiaan Verkuijl buigen zich dit keer over de feestdagen.

Tips van topkoks voor runderstoof

Tips van topkoks voor runderstoof

In de Kookfabriek in Amsterdam vond op 11 oktober de Stoofathon van Bord Bia, Irish Food Board, plaats. Hiervoor ontwikkelden vijf topchefs van de Chefs’ Irish Beef Club niet alleen nieuwe wereldse stoofgerechten met grasgevoerd Iers rundvlees. Ook gaven ze tips voor de bereiding van runderstoof.

Slagers worstelen met hoge energieprijzen

Slagers worstelen met hoge energieprijzen

Het zal niemand zijn ontgaan. Veel slagers worstelen met de hoge energieprijzen. Er zijn slagers bij wie de energierekening vijf keer hoger is dan voorheen en meer dan de helft van de slagers teert op het eigen vermogen, bleek uit een peiling van Koninklijke Nederlandse Slagers.

Peiling KNS: Slagers zijn bezorgd over toekomst

Peiling KNS: Slagers zijn bezorgd over toekomst

Vanwege de gestegen inkoop- en energieprijzen maken veel slagers zich zorgen over de toekomst van hun onderneming. Dat meldt Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) na een peiling onder haar leden.

Carry van Rooij: van keurmeester naar slager

Carry van Rooij: van keurmeester naar slager

In het Noord-Brabantse dorp Budel ligt de slagerij van Carry en Mandy van Rooij. Transparantie, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit staan er centraal. En niet te vergeten de persoonlijke service. “Maatwerk vinden we belangrijk.”

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven
Vleesmagazine Editie 1 | februari 2023
Vleesmagazine Editie 1 | februari 2023

Het thema van Vleesmagazine 1 is smaakmakers. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Lees meer
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vleesmagazine
Vleesmagazine

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 249,00 1e jaar met 25% korting excl. btw

Profiteer nu
Evenementen

Empack en Packaging Innovations 2023

5 april 2023 - 6 april 2023

Lees meer

Food Technology 2023

12 april 2023 - 13 april 2023

Lees meer

Worksafe en Maintenance Gorinchem

16 april 2023 - 18 april 2023

Lees meer
Vleesmagazine op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea

Social Logo Instagram Alea