De slagerij
Uit dit dossier
KNS geeft nieuwe update over cao-onderhandelingen
Brancheorganisatie Koninklijke Nederlandse Slagers en vakbonden FNV en CNV Vakmensen onderhandelden 16 maart over een nieuwe Cao voor het Slagersbedrijf. Na de behandeling van een aantal belangrijke onderwerpen gaven de bonden aan eerst met de achterban te willen overleggen. Half april praten de partijen verder.
KNS viert 130-jarig jubileum
Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) bestaat 130 jaar. Vanwege de coronacrisis vindt de brancheorganisatie voor slagers feestelijkheden niet gepast en kiest ervoor om de komende periode terug te kijken op de geschiedenis van de vereniging.
René en Robert Dalhuisen: ‘Fijn om als slagersbroers te overleggen’
De broers René en Robert Dalhuisen hebben het slagersvak met de paplepel ingegoten gekregen. Zowel hun opa als hun vader was slager. Ze runnen beiden hun eigen slagerij. René doet dat in Deventer en Robert in Breukelen. Hun winkels zijn heel verschillend, maar toch zijn er overeenkomsten. En het allerbelangrijkste? Met elkaar praten over positieve en...
KNS: ‘Week van de Slager vindt dit jaar vooral online plaats’
De Week van de Slager wordt van 12 tot 17 april gehouden. Dit jaar wordt het event in een coronaproof jasje gegoten. ‘Ook al kunnen mooie activiteiten, zoals demonstraties en workshops, niet plaatsvinden, er zijn genoeg online mogelijkheden om het ambachtelijke slagersvak te laten zien’, aldus de Koninklijke Nederlandse Slager (KNS).Afgelopen jaren...
Emondt - KMI: ‘Zelfbediening in de winkel is absolute must’
Zelfbediening is volgens Egbert-Jan Russchen, adviseur van Emondt-KMI Fresh Food Interiors, een absolute must. ‘De slagerij blijft natuurlijk een bedieningswinkel met een ambachtelijke uitstraling, maar zelfbediening hoort hier absoluut bij. De klant moet voldoende zelfkeuze hebben. Zorg ervoor dat een groot deel van het assortiment ook voorverpakt...
Vleesmagazine Nieuwsbrief
Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.
InschrijvenVleesmagazine
Editie 1 2021

In de eerste Vleesmagazine van 2021 staan keurslagers centraal. Liever online lezen? Dat kan hier!
Lees meer