Boeken

Uit dit dossier
De aardappeleters – Hoe twintig gerechten de wereld veroverden

De aardappeleters – Hoe twintig gerechten de wereld veroverden

In het boek ‘De aardappeleters’ geven Joost Engelberts, Joris Vermeer en Bas Zwartepoorte meer informatie over de wereldberoemde gerechten die Nederlanders veel eten. Bijvoorbeeld sushi, schnitzel en steak. Ze zijn inmiddels zo gewoon dat we er niets meer over weten zoals waar komen ze vandaan en waarom zijn ze zo beroemd?

F*ck de prijs, leve de service

F*ck de prijs, leve de service

Met F*ck de prijs, leve de service wil auteur Paul Moers laten zien dat bedrijven het niveau van hun service vaak overschatten en niet in de gaten hebben waar ze tekortschieten. Excellente service biedt veel meer kansen dan bedrijven nu zien en klanten zitten daar echt op te wachten.

Meat the Family

Meat the Family

Slagerij Aad van Eijk bestaat een halve eeuw en dat moet gevierd worden. Ter ere van het 50-jarig jubileum hebben broer en zus Walter en Carla van Eijk een boek gemaakt getiteld Meat the Family, ‘een ode aan het vleeswerk in het algemeen en het slagerswerk in het bijzonder’.

Een nieuw recept voor de voedingssector

Een nieuw recept voor de voedingssector

We zitten niet alleen in een energietransitie, maar ook in een voedseltransitie. En dat is geen toeval: beide zijn onlosmakelijk met de verandering in ons klimaatbewustzijn verbonden. In hun boek The Future of Food – Een nieuw recept voor de voedingssector houden auteurs Jorg Snoeck en Stefan Van Rompaey de belangrijkste ontwikkelingen die plaats (zullen)...

Smaakspoken - Het geheim van de zeven smaken

Smaakspoken - Het geheim van de zeven smaken

Daan Faber schreef het kinderboek ‘Smaakspoken’. Het is bedoeld voor kinderen van zes tot en met negen jaar oud. Het gaat over een meisje, genaamd Puck, zij is negen jaar oud en groeit op alleen met haar vader, chef Maro.

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven
Vleesmagazine Editie 4 | juni 2022
Vleesmagazine Editie 4 | juni 2022

Het thema van Vleesmagazine 4 is koeling & interieur. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Lees meer
Machinebouwspecial 2022
Machinebouwspecial 2022

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vleesmagazine
Vleesmagazine

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 249,00 1e jaar met 25% korting excl. btw

Profiteer nu
Evenementen

Cursus Vleestechnologie

30 augustus 2022

Lees meer

Keuring Lekkerste Bal Gehakt

8 september 2022

Lees meer

Gastvrij Rottterdam 2022

19 september 2022 - 21 september 2022

Lees meer
Vleesmagazine op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea