Nieuw elan

Vleesmagazine nieuw elan

Het nieuwe kabinet gaat veel investeren de komende periode. Toch zijn er terechte zorgen over onder meer koopkracht, het milieu en het tekort aan medewerkers in allerlei sectoren. Punten waar het kabinet nog antwoorden op moet formuleren. Met nieuw elan graag, zoals ons beloofd is, want daar zit ik eerlijk gezegd wel op te wachten. En met dat nieuwe elan bedoel ik geen nieuwe gezichten – ik ben overigens wel erg blij met mensen als Ernst Kuipers en Robert Dijkgraaf die vanuit heel andere disciplines de politiek ingaan – maar echt een frisse wind door Den Haag. Want deze tijd vraagt om een andere kijk op dingen. Om plannen voor de wat langere termijn. Want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Tijd dus voor iets anders.

En dat dachten we zelf ook, al is het op een heel ander vlak. Als uitgeverij merken we dat lezers en adverteerders veel waarde hechten aan een goed vakblad, nog meer nu elkaar ontmoeten zo moeilijk blijft. Bij ons was het ook tijd voor nieuw elan. In de vorm van een nieuwe vormgeving en van een inhoudelijke stap. Vleesmagazine was al het blad ‘van boer tot bord’ maar de vleesverwerkende industrie en productie kwamen in mindere mate aan bod. Daar komt dit jaar verandering in. Per editie gaan we er meer aandacht aan besteden en daarnaast brengen we twee specials over machinebouw uit. (Uiteraard blijven de specials over hygiëne en verpakken ook verschijnen.) Zo verbreden we onze en daarmee uw kijk op de sector en wordt Vleesmagazine nog meer het vakblad dat u mag verwachten. Inspirerende ondernemers, technologische ontwikkelingen en nieuwe managementstijlen; de artikelen in deze en komende edities zitten vol tips voor u als ondernemer.

En om het helemaal af te maken, ontvangt u dit jaar nog een vijfde special. Onder de naam ‘slimmer werken in food’ brengen we de beste ervaringen en tips bij elkaar van alles wat niet bij het verwerken van vlees, maar wel bij ondernemen hoort. Ook nieuw.

Ik ben benieuwd wat u van het 'nieuwe' Vleesmagazine vindt en ik nodig u uit om te reageren via michelledekoning@aleapublishers.nl.

Wil je voortaan ook Vleesmagazine ontvangen? Neem dan nu een abonnement.

Abonneer nu

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Stap voor stap verduurzamen

Stap voor stap verduurzamen

De vakmensen van FoodBase geven informatie over de belangrijkste ontwikkelingen binnen de versbranche. Dit keer legt accountmanager Hester Braam uit hoe je de eerste stappen naar een duurzamere onderneming kan zetten.

Tips voor het maken van spareribs

Tips voor het maken van spareribs

Slagers kunnen weer meedoen aan de Spareribs Throphy, een van de vakwedstrijden van Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS). Maar hoe maak je goede spareribs? Slager Jan Nederhoed geeft tips.

Invisible boxes

Invisible boxes

Ben ik ouderwets, een ambachtelijke romanticus als ik zeg dat ik de tijd van de handgeschreven bonnetjes mis? De tijd dat je je hersens nog moest gebruiken om tot een betaling te komen.