Frisse start

28 januari 2017

Soms wil je wel eens wat anders. Even iets nieuws, omdat de winkel toe is aan aan een frisse look. Aan zo’n vernieuwing gaat soms een langere periode van wikken en wegen vooraf. Dat was het geval toen de redactie medio vorig jaar bedacht dat het tijd werd om uw vakblad Vleesmagazine een opfrisbeurt te geven. Sindsdien is er gewikt en gewogen, gepast en gemeten, afgekeurd en goedgekeurd.

En hier ligt hij dan! De eerste, geheel vernieuwde editie van Vleesmagazine in 2017. Met een heldere indeling, meer recepten, nieuwe columnisten, calculaties, financieel-economische verhalen en uiteraard veel bedrijfsreportages die gemaakt zijn bij uw collega’s.

Nieuw zijn de verschillende pijlers: het recept, de slagerij, vaktechniek en strategie. Iedere pijler heeft zijn eigen kleur, zodat u snel kunt zien in welk hoofdstuk van het blad u zich bevindt. Door een uitgebreide inhoudsopgave ziet u snel waar u welk verhaal kunt vinden.

Natuurlijk treft u ‘oude bekenden’, zoals horecaslager Gertjan Kiers. Hij deelt maandelijks een recept. Vanaf volgende maand zal ook Paul van Trigt weer stap voor stap innovatieve producten voor u bereiden. Nieuwe gezichten zijn slagersvrouw Janine van der Geest, slager Maarten Wolters en financieel expert Alex Deuzeman. Binnenkort sluiten slagersvrouwen Carla van Eijk en Franny van Linschoten zich bij hen aan met een column. Daarnaast besteedt de redactie meer aandacht aan trends en ontwikkelingen in aanverwante voedselsectoren.

Soms moet je veranderen om jezelf te blijven. En dat blijven we, want wat niet verandert, is dat wij u als ondernemer blijven informeren, motiveren en inspireren. Namens het team Vleesmagazine wens ik u veel leesplezier. PS: Heeft u zich al aangemeld voor de Gouden Slagersring

Altijd op de hoogte blijven?