Over ons

Wij zijn de VAV*groep: een groothandel in food en non-food voor de specialisten in de versmarkt, met vestigingen in Etten-Leur, Noordwijk en Heijen. Niet alleen het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook advisering en service staat bij ons centraal.

De VAV*groep staat naast de versspecialist; wij vinden namelijk niet dat onze taak erop zit zodra alle heerlijke producten bij onze klanten zijn afgeleverd. Sterker nog: de producten van de versspecialist naar de keuken van de consument zien te krijgen is een uitdaging die we maar al te graag, samen met de klant, aan gaan. Ontzorgen is ons devies en dit willen wij als organisatie bereiken in de rol van een vooraanstaande partner die degelijk, betrouwbaar en eerlijk invulling geeft aan de gewenste ondersteuning van detaillisten.

De VAV*groep is meer dan een groothandel alleen; zo kan de ondernemer op ons rekenen als het bijvoorbeeld gaat om inspiratie en informatie. In de vorm van magazines, offline- en online communicatie en workshops delen we onder andere kennis, trends en recepten. Ook helpen we, indien gewenst, mee met het invullen van het assortiment en de toonbank. Daarnaast bieden we volop ondersteuning op het gebied van online- en offline communicatie. Zowel het ontwerpen als het bedrukken van allerlei promotiematerialen verzorgen wij in eigen beheer. Wil je een leuke actie opzetten? Dan denken wij graag mee!

Met ontwikkelingen als digitalisering, blurring en het verruimen van openingstijden staat de ondernemer voor allerlei uitdagingen op het gebied van assortiment, tijdsindeling en het uiteindelijk bereiken van de consument. Als partner zijn wij dan ook continue op zoek naar een klantbenadering die zo compleet mogelijk aansluit op de behoeften van de ondernemer. Dat betekent dat we moeten blijven innoveren op het gebied van processen, assortiment en ondersteuning. Hierbij gaan we uitdagingen niet uit de weg.

Contact

Postbus 671 4870 AR Etten-Leur,