• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vleesmagazine
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

Bedrijfsinformatie

Vleesch en Meer koos voor vacuüm-verpakkingspecialist Multivac

De Multivac dieptrekker R085 heeft een schuifladeconstruc...

Multivac: stijgende vraag naar luxe, onderscheidende verpakkingen

In het buitenland zijn afgelopen jaar twee opvallende ver...

Uitdagingen bij het koelen van vlees

In Nederland wordt vlees op grote schaal opgeslagen. Een...

’Met wild kun je je onderscheiden’

Hertenbiefstuk, gekonfijte eendenbout, gevulde kalkoenrol...

‘Aberdeen Black is terecht populair’

Binnenkort gaat Schoonderwoerd Vlees B.V. haar 72e levens...

Zandbergen zeer tevreden over verpakkingsmachine voor The Frozen Butcher

Bij de keuze voor een nieuwe machine is een modulaire opb...

Warme, inspirerende smaken voor de koude maanden

De koude maanden staan weer voor de deur. Gure dagen waar...

Salades van Bieze: vakmanschap én gemak gaan hand in hand

Van Bretonse kip tot Quinoa: in de toonbank van Keurslage...

Veelzijdige miso-smaken van Yama

De Japanse keuken verovert gestaag Europa en combineert p...

Slagersrecept in vertrouwde handen bij Postma Vleeswaren

Herkomst, kwaliteit en smaak zijn veelbesproken thema’s i...

Verschillende worstproducten perfect verpakt

Radeberger Fleisch-und Wurstwaren Korch GmbH verpakt meer...
<<<45678
Foodbanen

Op zoek naar een baan in de vleessector?

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven

Superaanbieding!

Superaanbieding!

Het eerste jaar Vleesmagazine voor slechts €19,99

Profiteer nu

Agenda

  • 28 juni - 28 juni

    Eiwitten van de toekomst

  • 3 juli - 7 juli

    Cursus Summer School insecten als voedsel en veevoeder

  • 14 augustus

    Summer School from farm to fork

Vleesmagazine © 2023 Vleesmagazine.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Twitter LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vleesmagazine

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vakblad IJs!
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vleesmagazine
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
NL
info@vleesmagazine.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer