Warme, inspirerende smaken voor de koude maanden

1 september 2016

De koude maanden staan weer voor de deur. Gure dagen waarop het steeds eerder donker wordt. Dan is er niets fijner dan opwarmen bij een knapperend haardvuurtje en met familie aan tafel voor een smaakvolle maaltijd. Een mooie tijd dus voor volle, rijke smaken. Die beleving heeft Verstegen verwerkt in nieuwe producten: snijdbare Champignonsaus, Snijdbare Pepersaus, Snijdbare Chimichurrisaus en de Provençaalse saus.

Een krachtige, najaarssmaak

De veelzijdige en innovatieve snijdbare sauzen zijn makkelijk te gebruiken en zorgen voor nieuwe, inspirerende recepten. Voor deze producten heeft Verstegen alleen de beste kwaliteit kruiden en specerijen gebruikt. Met een plakje snijdbare saus geeft u gerechten eenvoudig een krachtige smaak. De sauzen zijn ideaal om vlees mee te vullen of om toe te voegen aan een ovenschotel. Zo krijgt een varkenshaasje met de Chimichurrisaus een vleugje Argentijnse flair.

De Pepersaus geeft door het gebruik van diverse pepersoorten een licht pikante smaak.

Liever een aardse, romige smaak? Gebruik dan de Champignonsaus om je gerecht compleet te maken.

De rijk gevulde Provençaalse saus met champignons, tomaat, paprika, ui en knoflook komt goed tot zijn recht in bijvoorbeeld een zuurkoolstamppot met appel en spekjes of een malse runderstoof. Met deze nieuwe sauzen bereidt u makkelijk een typische gerecht voor de herfst- en wintermaanden. En schotelt u uw klanten weer smaakvolle, inspirerende gerechten voor.

  •  

Altijd op de hoogte blijven?