Vlees volautomatisch, flexibel en compact verpakken

Multivac Adv 7-4-2022 Vleesmagazine

BEDRIJFSINFORMATIE | Maak kennis met de nieuwste telg van MULTIVAC: de compacte en volautomatische traysealer T 305. Deze traysealer is ontwikkeld om aantrekkelijke MAP- en vacuüm skinverpakkingen te produceren in kleine tot middelgrote batches voor de meest uiteenlopende toepassingen:  kant-en-klaarmaaltijden, gemaksvoeding en snacks, vlees, vleeswaren, kaas, vis en zeevruchten en AGF-producten. Qua verpakkingsvorm en -materiaal kent de T 305 vrijwel geen beperkingen.

Met een maximale formaatbreedte van 420 x 300 mm kan hij een grote verscheidenheid aan trays van papiervezel of karton, kunststof, aluminium of geschuimd materiaal verwerken. Net als een groot aantal topseal folies en plasticbesparende verpakkingsmaterialen, zoals monofolie of MULTIVAC PaperBoard.

Betrouwbaarheid, kosteneffectiviteit en energie-efficiëntie

Dankzij de nieuwste technologie kan met deze robuuste machine een hoog productieniveau worden bereikt, terwijl ook de hoogste verpakkingskwaliteit wordt geleverd en de machine nog steeds behoedzaam omgaat met de trays. De traysealer kan worden uitgevoerd tot vier sporen voor een maximale uitvoer van kleine trays.

Wil je een voorproefje?
Lees ook
Côte de boeuf: een mooi stuk vlees van de barbecue

Côte de boeuf: een mooi stuk vlees van de barbecue

Een rood, mals en sappig stuk vlees: het is een van de dingen die barbecueën zo mooi maakt. Dit recept voor côte de boeuf is een echte aanrader. Het wordt uit de ribben van het rund weggesneden. De rib wordt meegesneden waardoor het vlees een randje vet heeft en vol van smaak is. De rug van een koe is minder gespierd en dat geeft het...

‘Elke dag voelt als een feestje’

‘Elke dag voelt als een feestje’

De inrichting van slagerijen is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Er is meer ruimte voor zelfbediening, meer vraag naar luxe en ambachtelijke producten en de afhaalslager is geïntroduceerd. Vandaag het tweede deel van deze rondvraag met Eugène Wieland van Uw Slager Rosmalen.

Friquandelle

Friquandelle

Waar de kroket en bitterballen de muur al lang ontstegen zijn en zelfs het patatje-met tot een haute frituur gerecht is verworden, ligt de frikandel nog altijd in het verdomhoekje van de vreetschuur.