VERSTEGEN SPICES & SAUCES PAKT GROOTS UIT TIJDENS SLAVAKTO 2022

29 september 2022

 

Alles komt weer samen - Er wordt steeds meer gevraagd van jou als versspecialist. De behoefte aan gemak en inspiratie is groter dan ooit. De vraag naar ambachtelijke kwaliteit groeit. Hoe we je daarbij kunnen helpen? We laten het je graag zien op de Slavakto 2022, stand: A017-A027. 

Trends, inspirerende concepten, techniek, inzichten, alles komt weer samen. De behoefte aan gemak en inspiratie is groter dan ooit. De vraag naar ambachtelijke kwaliteit groeit. Verstegen zal zich tijdens de Slavakto 2022 focussen op concepten en nieuwe producten die het ambacht versterken en gemakkelijker maken, zowel vaktechnisch als creatief.

Nieuw in het assortiment van Verstegen zijn Loaded Toppings: mooie kant-en-klare, rijkgevulde en efficiënte maaltijdcomponenten. Speciaal samen gesteld als snelle smaakmakers om je ambachtelijke versproducten en gerechten nóg lekkerder te maken. De Loaded Toppings zijn onder andere voorzien van de heerlijkste grove stukken groenten en de beste kruiden en specerijen. Met Loaded Toppings kan iedere versspecialist op een eenvoudige manier een eigen draai geven aan vlees óf vega en maaltijden. De toppings zijn volledig op smaak en gemakkelijk te verwerken in verschillende recepturen. Van loaded ovenschotels, kant-en-klaarmaaltijden en broodjes in de toonbank, tot toppings of vullingen voor barbecue-en grill producten.

 

Ook in de spotlight staan de Sliceable Sauces. Deze snijdbare sauzen brengen je gemak en efficiëntie. Op eenvoudige wijze kun je producten opwaarderen wanneer het jou uitkomt en à la minute diversiteit in je toonbank aanbrengen. Op de Slavakto brengt Verstegen drie nieuwe smaakvarianten: Nacho-cheese, Honey & Mustard en de Blue Stilton. Ideaal als vulling in alle vers-segmenten (vlees, vis, kip en groenten). Vanwege de vaste vorm zijn de snijdbare sauzen gemakkelijk te portioneren in plakjes of blokjes en worden pas bij verhitting vloeibaar. Ze zijn verpakt in handige sticks a 250 ml. Daarom is dit product een en al gebruiksgemak voor iedere versspecialist.

Verstegen Spices & Sauces |Stand nummer: A017-A027 |Tel. +31 (0)10-245 51 00| Home - Verstegen Professional

Altijd op de hoogte blijven?