Scheria, gerenommeerd leverancier van onder meer slagerijen, poeliers en groothandels, biedt haar klanten vanaf nu Wellfoort Farms kipproducten aan. Het familiebedrijf uit Stompwijk was op zoek naar een uniek marktconcept, waarin aandacht voor mens, dier en milieu centraal staan en wat voor Scheria in de toekomst de standaard moet zijn.

Met Wellfoort Farms kan Scheria nu een bijzondere nieuwe standaard aan hun assortiment van Gildehoen, Scharrelhoen (Beter Leven 2*,) en Polderhoen (biologisch) concepten toevoegen. Wellfoort staat namelijk voor 100% pure kip. Gegarandeerd vrij van antibiotica, gevoerd met uitsluitend natuurlijk en verantwoord voer, opgegroeid op duurzame boerderijen. Deze drie-eenheid geeft een perfect antwoord op de toenemende vraag naar kipproducten waar zowel dierenwelzijn als consumentenwelzijn voorop staan.

De eerste leveringen vonden begin april plaats. Binnenkort zal de introductie van Wellfoort feestelijk gevierd worden. Scheria en Esbro werken namelijk ook samen op het gebied van marketing en promoties. Deze verbonden werkwijze past volledig in de lijn van de bijzondere samenwerking. Scheria en Esbro werken namelijk al meer dan 30 jaar samen als uitsnijderij en slachterij in de pluimveeverwerking. Met Wellfoort liggen er volop kansen voor een succesvol vervolg.

Wellfoort is exclusief voor poeliers en slagerijen verkrijgbaar via Scheria en de vers partners waar Scheria landelijk mee samenwerkt.

Scheria heeft de volgende samenwerkingspartners: Palve Vers Groep (Palveco & Jelco) in Heerhugowaard en Leeuwarden; Medaillon Topvlees in ’s-Gravenzande; Verscentrum in Ede; VAV divers in Etten-Leur; Arts Divers B.V. in Heijen; Poelier De Kuikenhof in Mechelen; Poelier Tijsen in Nuenen; Poelier van Berkel in Loon op Zand; Daamen verswaren in Maastricht; Volfood versgroothandel in Barnveld; Vink Vleeswaren in IJsselstein & Avc vleescentrale in Vlissingen.

Neem contact op met Scheria voor de mogelijkheden van Wellfoort kipleveranties voor uw bedrijf, via
kipbestelling@scheria.nl.

Altijd op de hoogte blijven?