Portobello Chicken
Epos inspireert de vleesspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Portobello Chicken.
Ingredienten
- 1000 gram Kippendijen (reepjes)
- 500 gram Roerbakgroente mix
- 120 gram Epos bistro kruidenolie French sensation (1005539)
- 16 Portobello’ s
Voorbereiding
Marineer de kipreepjes met Epos bistro kruidenolie French sensation. Gaar de gemarineerde kipreepjes 20 minuten op 160°C of kern 72°C in de combi steamer. Blancheer de groente en meng deze door de afgekoelde kipreepjes. Vul de portobello’ s met het geheel.
Consumentenadvies
Verwarm de portobello in een voorverwarmde oven van 190°C gedurende 13 minuten.
Altijd op de hoogte blijven?
Dossiers
Meer over
Lees ook
9 tips om je online zichtbaarheid te vergroten
Als foodverkoper wil je dat je vitrine er ‘gelikt’ uitziet. Maar hoe zit het met de online zichtbaarheid van je zaak? Een goed werkende website en het optimaal inrichten van een Google Bedrijfsprofiel helpt. Webdesigner John-Pierre Cornelissen geeft tips.
‘Innovatief en superlekker’
Bij slagerij Erik Vis draait alles om ambacht en kwaliteit, met het beste vlees en superieure smaakmakers. Zoals bijvoorbeeld de Sliceable Sauces van Verstegen, een snijdbare saus die verkrijgbaar is in zeven verschillende smaken. “Innovatief, lekker en je kan er alle kanten mee op.”
Smaakmakers in de worstmakerij
De meeste producten die we maken in de worstmakerij brengen we eerst op smaak met zout, peper, foelie en nootmuskaat. Dan zijn we al een heel eind. Door het gebruik van deze ‘basiskruiden’ zijn ze eigenlijk toegankelijk voor iedereen. Om meer of andere smaken te geven aan je worst of vleeswaren kun je verschillende dingen doen.