Portobello Chicken

Epos_Portobello Chicken

Epos inspireert de vleesspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Portobello Chicken.

Ingredienten

  • 1000 gram Kippendijen (reepjes)
  • 500 gram Roerbakgroente mix
  • 120 gram Epos bistro kruidenolie French sensation (1005539)
  • 16 Portobello’ s

Voorbereiding

Marineer de kipreepjes met Epos bistro kruidenolie French sensation. Gaar de gemarineerde kipreepjes 20 minuten op 160°C of kern 72°C in de combi steamer. Blancheer de groente en meng deze door de afgekoelde kipreepjes. Vul de portobello’ s met het geheel.

Consumentenadvies

Verwarm de portobello in een voorverwarmde oven van 190°C gedurende 13 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Vlees in de media | Week 11-2023

Vlees in de media | Week 11-2023

De vleestaks komt weer om de hoek kijken, slachten is het minst leuke van veehouden en een voormalig vegetariër opent een slagerij. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.

Mkb-ondernemers kunnen vanaf 21 maart TEK aanvragen

Mkb-ondernemers kunnen vanaf 21 maart TEK aanvragen

Op 21 maart vanaf 9:00 uur opent de regeling Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK). Tot en met 2 oktober kunnen mkb-ondernemers deze subsidie aanvragen.

Vlees in de media | Week 10-2023

Vlees in de media | Week 10-2023

Varkenshouder verruilt vleesvarkens voor zalm, Louise Freso over de stikstofproblematiek en Nederlanders kopen vooral goedkope vleesvervangers. Wat lazen we afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.