BEDRIJFSINFORMATIE | Gelijktijdig met de Kebab-spies introduceert DEGENS haar nieuwste droogmarinade: Dry Glaze Doner Kebab. Deze unieke onderscheidende smaakvariant past perfect bij kipdij, welke dan kruislings gestapeld kan worden op de houten staande spies geschikt voor oven & BBQ.
In de maanden april & mei introduceert DEGENS haar Kebab-concept voor de ambachtelijke specialisten die innovatief willen zijn of nog beter willen onderscheiden van de supermarkt! Naast de nieuwste Dry Glaze Doner Kebab, heeft DEGENS ook een Bistro, Groene-Kruiden, Hoisin, Indian-Kerrie, Mosterd-Dille, Napoli, Pepper, Sate, Spareribs en Toscane variant. Het unieke aan deze droogmarinade is dat deze zich vermengt met het uittredende vocht waarna er een glanslaagje rondom het product ontstaat.
Niet alleen geschikt voor de nieuwe Kebab-Spies, maar uiteraard ook voor al het BBQ- of gourmetvlees als alternatief voor een oliemarinade.
Alles is mogelijk mits dezelfde gaartijd. Het kan met kip, varkensvlees, maar ook met rund- of kalfsvlees.
Probeer het ook met vis, bijvoorbeeld zalm in combi met gamba of als Surf & Turf.
Stappenplan:
- Stap 1: Makkelijk rijgen via scherpe punt. Gebruik de stompe punt voor montage.
- Stap 2: Marineren met Dry Glaze in combinatie met kruidenolie of kant & klare marinade van DEGENS.
- Stap 3: Schuif over de spies en stapel het vlees/vis kruislings op voor een optimaal resultaat
- Stap 4: 40 à 50 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 160°C of indirect op de BBQ
TIP:
Maak een doe-het-zelf pakket voor de consument, gemarineerd vlees plus 3 sausjes: Donersaus, Knoflooksaus Espana en Shoaramasaus NR, zodat die het zelf tussen pitabroodje of wrap kan doen.
|
Live meemaken?
Kom langs op de Boeren BBQ 10 mei in Enspijk, hier worden verschillende demo’s gehouden.
|
Snel meer weten?
Neem contact op met onze regio vertegenwoordigers
|