Live training slicen & automatiseren met proefproductie
In het splinternieuwe trainings- en applicatiecentrum van MULTIVAC werken meer dan 100 specialisten - van levensmiddelentechnologen tot werktuigbouwkundigen - aan op maat gemaakte verwerkings- en verpakkingslijnen.
Tailormade lijnen en individuele trainingen
De productieomstandigheden worden per klant exact gereproduceerd. Het productspectrum varieert van individuele slicers tot complete lijnen met de gewenste randapparatuur, om een zo volledig mogelijke proefproductie te draaien.
Samen met de klant
In het Training & Application Center voor Slicing & Automation (TAC) kan MULTIVAC samen met de klant nieuwe lijnen ontwikkelen voor het verwerken en verpakken van vlees(producten) en de ideale oplossing bieden met betrekking tot haalbaarheid, kwaliteit, output en kosteneffectiviteit
Dossiers
Meer over
Lees ook
Maaltijden van de slager
Maaltijden zijn niet meer weg te denken uit het assortiment van veel slagers. En het aandeel groeit alleen maar. Het is niet alleen zaak om verser en beter te zijn dan de supermarkten, maar ook om je te onderscheiden van andere versspecialisten die maaltijden verkopen. Wat heb je, naast je eigen kwaliteitsvlees, daarvoor nodig?
Vlees volautomatisch verwerken en verpakken
Wilt u vers vlees, gevogelte, gesneden producten, kant-en-klaar maaltijden of plant-based producten verwerken en verpakken? In karton, monofolie of vacuumzakken? En dat volautomatisch op hoge snelheid? Voor MULTIVAC is niets te gek. Kom het zelf ervaren op de IFFA.
Organisatie Empack 2022 kijkt terug op geslaagde editie
Ruim 250 exposanten presenteerden zich op Empack 2022 aan 5.500 bezoekers in Evenementenhal Gorinchem. De organisator Easyfairs noemt het een geslaagde editie. Netwerken was de hoofdmoot en de kennissessies werden goed bezocht.