Live training slicen & automatiseren met proefproductie

Multivac_adv Nb 29-6-2021

In het splinternieuwe trainings- en applicatiecentrum van MULTIVAC werken meer dan 100 specialisten - van levensmiddelentechnologen tot werktuigbouwkundigen - aan op maat gemaakte verwerkings- en verpakkingslijnen.

Tailormade lijnen en individuele trainingen

De productieomstandigheden worden per klant exact gereproduceerd. Het productspectrum varieert van individuele slicers tot complete lijnen met de gewenste randapparatuur, om een zo volledig mogelijke proefproductie te draaien.

Samen met de klant

In het Training & Application Center voor Slicing & Automation (TAC) kan MULTIVAC samen met de klant nieuwe lijnen ontwikkelen voor het verwerken en verpakken van vlees(producten) en de ideale oplossing bieden met betrekking tot haalbaarheid, kwaliteit, output en kosteneffectiviteit

Meer informatie

Lees ook
Jouw bijdrage in de Verpakkingsspecial 2021?

Jouw bijdrage in de Verpakkingsspecial 2021?

Dit najaar gaat de verpakkingsspecial van EVMI, vol met nieuws en de laatste ontwikkelingen omtrent verpakken, weer mee met alle food titels van Alea Publishers. Ook jouw bijdrage kan in het magazine komen te staan.

Slicen van vlees(waren) zonder tussenfolie

Slicen van vlees(waren) zonder tussenfolie

Met het innovatieve spraysysteem: Sustainable Liquid Interleaving, introduceert MULTIVAC een duurzame oplossing voor het verpakken van dun gesneden of zeer kleverige producten. De conventionele tussenfolie tussen de plakjes is hierbij niet meer nodig en dat reduceert het verbruik van plastic tijdens het verpakken tot het absolute minimum. Tailormade...

Empack verhuist in 2022 naar Evenementenhal Gorinchem

Empack verhuist in 2022 naar Evenementenhal Gorinchem

Vakbeurs Empack verhuist in 2022 plaats naar Evenementenhal Gorinchem. De eerste editie op deze nieuwe locatie is op 5, 6 en 7 april 2022. In de oneven jaren blijft de verpakkingsbeurs plaatsvinden in de Brabanthallen.