Kipfilet en meal prep producten van Muscle Meat

5 oktober 2023 partner content
BEDRIJFSINFORMATIE | Voor sterke spieren is het eten van vlees belangrijk. Kip is daarbij een de meest gegeten soort vlees in Nederland en kipfilet daarbinnen een van de meeste voorkomende bereidingen van kip. Geen wonder dus dat Muscle Meat juist veel van deze populaire vleessoort, die rijk is aan spierversterkende proteïnes in zijn meal prep producten verwerkt.

Veel Nederlanders hebben geen tijd meer - of geen zin meer - om dagelijks in de keuken te staan om het eten te bereiden. Sommigen kiezen dan voor uiteten gaan, maar dat is natuurlijk een dure hobby, dus de meeste Nederlanders die niet aan koken toe (willen) komen kiezen ervoor om op regelmatige basis eten te bestellen. En dat is dus niet het bestellen van rauwe ingrediënten, want dan moet je alsnog zelf aan de slag in de keuken, maar voor het bestellen van reeds geprepareerde ingrediënten of maaltijden. Deze zogenaamde meal prep producten bestel je gemakkelijk en snel online bij Muscle Meat.

Specialist in kant-en-klare maaltijden en supplementen

Muscle Meat is een specialist op het gebied van meal prep producten. Bij deze online leverancier van voedingssupplementen en reeds voorbereide maaltijden of ingrediënten is een enorme keuze aan verse producten in bulkverpakking. Het bedrijf van de bekende Nederlandse bodybuilder en acteur Olivier Richters (ook bekend als "The Dutch Giant") vele gezonde kant-en-klaar maaltijden boordenvol proteïnes en groentes die je binnen een minuut op tafel zet. Daarnaast biedt het een scala aan meal prep producten waarmee je zelf in no-time een maaltijd op tafel zet. Doordat al deze producten apart zijn verpakt kun je gemakkelijk zelf bepalen hoeveel je van dat product aan je maaltijd toevoegt. De website van Muscle Meat biedt diverse inspirerende video's over het snel klaarmaken van je meal prep maaltijd.

De kipfilet producten van Muscle Meat

Voor sterke spieren is het eten van proteïne van belang. Daarom zijn veel maaltijden van Muscle Meat gebaseerd op vlees. Naast rundvlees is een van de belangrijkste vleesproducten bij deze specialist in meal preps het kippenvlees, de meest gegeten vleessoort van Nederland. Vooral kipfilet - gezond, rijk aan proteïne en snel klaar te maken - wordt veel gebruikt, zowel gekruid als ongekruid. Er is keuze uit kipfilet nuggets, kipfilet cordon bleu, kipfilet schnitzel, kipfilet sticks en nog veel meer varianten. Daarbij kun je kiezen uit zowel kant-en-klare kipfilet maaltijden als losse kipfilet waarbij je dan zelf je groente en koolhydraten (aardappels, rijst, pasta) van jouw keuze toevoegt en bestelt.

Overzicht van de voedingswaarde

Het handige bij de maaltijden van Muscle Meat is dat bij elke maaltijd precies wordt weergegeven wat de voedingswaarde is. Zo kun je precies in de gaten houden hoeveel calorieën, koolhydraten, vetten en zouten je binnen krijgt en dat is handig als je een bepaald eetpatroon of dieet wilt volgen. Ook wordt er stap voor stap uitgelegd hoe je de maaltijd klaar moet maken en hoe snel je deze bereid kunt hebben. Alles wat er voor jou nog overblijft is genieten van de voedzame en gezonde maaltijd!

Meal preps eenvoudig en veilig bestellen

Bij Muscle Meat is het heel eenvoudig en vooral veilig om je meal preps te bestellen. Je kunt ervoor kiezen om je maaltijden zelf op te halen in Ankeveen of om deze te laten versturen binnen Nederland of België. Daarbij wordt er op toegezien en voor gezorgd dat de maaltijden je zo vers mogelijk bereiken. Afrekenen kan via een beveiligde verbinding met een heel scala aan betaalmethodes, waaronder ook een optie voor achteraf betalen.

Altijd op de hoogte blijven?