Bij slagerij Erik Vis draait alles om ambacht en kwaliteit, met het beste vlees en superieure smaakmakers. Zoals bijvoorbeeld de Sliceable Sauces van Verstegen, een snijdbare saus die verkrijgbaar is in zeven verschillende smaken. “Innovatief, lekker en je kan er alle kanten mee op.”

De Papendrechtse slagerij Erik Vis is een echte familiezaak, vertelt bedrijfsleider Willemijn Vis. Haar opa richtte de zaak op in 1961 en sinds 2001 staat Willemijns vader Erik aan het roer. “Vanaf dat moment hebben we altijd gewerkt met de producten van Verstegen”, zegt Willemijn. “Hun kwaliteit is onovertroffen en er is altijd iemand bereikbaar voor tips en tricks.” Willemijn zegt dat die topkwaliteit voor de slagerij een must is. “Wij hebben vrij specifieke klanten. Het zijn kritische consumenten die goede producten willen en daarvoor ook bereid zijn te betalen. Ze gaan voor kwaliteit, niet voor massa. De producten van Verstegen sluiten daar perfect bij aan.”

Intense smaak

Verstegen advertorial VLM 1-2023_1

Het grootste deel van de worst en vlees­waren van Slagerij Vis is afkomstig uit de eigen worstmakerij. Daarbij worden ook de kruidenmixen door de slager zelf samengesteld. Het liefst werkt haar vader met de Pure-label kruiden van Verstegen, zegt Willemijn. “Dat zijn pure kruiden, zonder allergenen en e-nummers. Verstegen was een van de eersten met zo’n pure lijn, echt uitzonderlijk. De smaak is ontzettend goed. Heel intens, waardoor je er weinig van nodig hebt.

Die intense smaak komt ook naar voren in een van de nieuwste concepten van Verstegen: de Sliceable Sauces. Deze Sliceable Sauces kunnen eenvoudig worden verwerkt in uiteenlopende producten: van een merguezworst met Nacho Cheese Sauce tot een culinaire varkenshaas met Blue Stilton Sauce. Onder de klanten van slagerij Erik Vis is vooral de Nacho Cheese Sauce populair, bijvoorbeeld als saus bij een hamburger. Daarnaast is de Honey Mustard Sauce erg in trek. Willemijn: “Superlekker in een bakje met ham.”

“Maar je kan de sauzen op allerlei manieren gebruiken,” vervolgt Willemijn. “Ook in maaltijden. Normaal moet saus onderin het bakje, omdat het er anders uitloopt. Bij de Sliceable Sauces hoeft dat niet. Die gaat pas lopen als je de saus verhit. En het ziet er mooi uit, de saus is onderdeel van de presentatie.” Maar het belangrijkst blijft toch de smaak, vindt Willemijn. “De smaak is fantastisch en blijft dat ook. Andere sauzen kunnen verflauwen of verdampen. De Sliceable Sauces blijven krachtig van smaak.” 

De voordelen van Sliceable Sauces

Verstegen Sliceable Sauces advertorial VLM 1-2023_1

  • Handige portieverpakkingen
  • Vanwege de vaste vorm makkelijk te portioneren
  • De plakjes/blokjes worden pas bij verhitting vloeibaar
  • Gebruiksgemak bij het maken van (oven)sleetjes

Klik hier voor het volledige Sliceable Sauces assortiment.

Altijd op de hoogte blijven?