Genieten van een alcoholvrij drankje bij de BBQ

1 augustus 2022 Partner content

BEDRIJFSINFORMATIE | Nu het volop zomer is, de zon zich regelmatig laat zien en het daardoor steeds mooier weer wordt, zijn steeds meer mensen bereid om de BBQ te ontsteken en gezellig met familie of vrienden wat te gaan eten. En bij een BBQ hoort natuurlijk een ijskoud biertje of lekker wijntje. Maar wat nu als je wellicht moet bobben of dat het drinken van alcohol geen goede keuze is? Gelukkig is er tegenwoordig een veelzijdigheid aan opties waaruit je kunt kiezen. In dit artikel lees je welke opties dit zijn, zodat je veilig en verantwoord achter het stuur kunt stappen na een gezellige avond BBQ'en met familie of vrienden.

Alcoholvrije bieren

Tegenwoordig is er enorm veel keuze uit een assortiment van alcoholvrije dranken. Zo kan je in eerste instantie natuurlijk kiezen voor frisdrank in de vorm van cola of sinas. Heb je nu geen zin in deze zoete drankjes, is er ook nog de keuze uit alcoholvrij bier. Waar sommige mensen nog steeds denken dat de smaak van alcoholvrij bier tegenvalt ten opzichte van echt bier, kan ik jou vertellen dat de smaak tegenwoordig zo verfijnd is dat het bijna hetzelfde smaakt. De ontwikkelingen hebben in dat opzicht niet stilgestaan en bierbrouwers zijn voortdurend bezig om de smaak te optimaliseren. Zo kan je tijdens het BBQ'en evengoed genieten van een ijskoud biertje, zonder dat hier alcohol bij te pas komt.

Andere alcoholvrije drankjes

Zoals eerder is benoemd, hebben de ontwikkelingen voor alcoholvrij bier niet stil gestaan. Dit is ook het geval bij alcoholvrije dranken in een ander segment. Zo is er ook een ruime keuze in alcoholvrije wijnen, champagnes, cava's en prosecco's. Daarnaast is er ook keuze uit verschillende soorten likeur, whiskey, rum, wodka en gin. Zo is het mogelijk om te genieten van cocktails zonder dat het alcohol bij te pas komt. Voor een volledig aanbod aan alcoholvrije dranken, is het mogelijk om de website te bezoeken van Alcoholvrijshop. Alcoholvrijshop verkoopt verschillende dranken die hierboven zijn benoemd. Daarnaast geeft Alcoholvrijshop advies welke dranken lekker zijn bij welke gelegenheid en vanuit welk land de dranken afkomstig zijn. Ben je echt opzoek naar een specifiek drankje, dan is de kans groot dat je het bij Alcoholvrijshop kunt vinden.

Op deze manier kan je tijdens de BBQ toch genieten van een biertje, wijntje of wanneer je daar zin in hebt een alcoholvrije cocktail. Laat het mooie weer maar komen en steek de BBQ maar aan!

Altijd op de hoogte blijven?