Feestelijke opening pand MULTIVAC na makeover

15 december 2022 Redactie Vleesmagazine

BEDRIJFSINFORMATIE | Samen met medewerkers, de hoofdaannemer, architect, relaties, klanten en andere betrokkenen opende Tim Hage, directeur MULTIVAC Nederland, vrijdag 2 december 2022 het compleet verbouwde pand in Woerden. Een gebouw met een duurzame ‘look-and-feel’. Een pand waar klantcontact, productbeleving en hybride werken centraal staan. Een eyecatcher waar iedereen rond MULTIVAC trots op is.

Ontzorgen
Tim Hage benadrukt dat je in deze tijd van snelle duurzame veranderingen, maar ook op het gebied van voedselveiligheid, bestaande relaties en nieuwe klanten adequaat moet blijven bedienen: “Deze makeover sluit precies aan bij onze filosofie van het volledig ontzorgen van de klant. Het komt steeds vaker voor dat MULTIVAC de leverancier is van de machine inclusief de service/onderhoud en de verpakkingsmaterialen zoals folie en etiketten. De eindklant heeft voor dit alles dus maar 1 gesprekspartner waardoor het productieproces volledig in de grip is en efficiënt kan geschieden. Onze nieuwe showroom in combinatie met de presentatieruimte versterkt dat alleen maar. Daarnaast biedt de showroom ook ruimte voor scholings- en opfriscursussen. Bijvoorbeeld voor bedienend personeel. En door onze moderne communicatiemiddelen, compleet met haarscherp beeld en geluid, hoeven we niet altijd meer te reizen voor overleg of klantbesprekingen. Op afstand communiceren, maar toch dichtbij.”

Custom made
Daar gaat hij verder op in: “Hier in Woerden staan nu veel meer machines opgesteld. Custom made oplossingen kunnen we nu nog beter visualiseren en demonstreren. Immers, geen verpakkings-, verwerkings-, etiketteer- en kwaliteitscontroleoplossing is hetzelfde.

Before, between, after
Onder het motto ‘before, between en after’ is de makeover doelbewust in beeld gebracht en vastgelegd voor de toekomst. Tim Hage: “Ons nieuwe kantoorpand is klaar voor de toekomst. Ik zeg altijd: het personeel is het kapitaal, en de klant staat centraal. MULTIVAC 4.0 is ready to go. 24/7 staan wij klaar.”

Benieuwd naar het resultaat?

Altijd op de hoogte blijven?