Epos: Wok Gnocchi

1 juni 2018 Epos

Gnocchi, groenten, bacon en de heerlijke nieuwe Tapenade Paprika uit de wok. Aan de slag met Wok Gnocchi.

Sponsored content door Epos

Samenstelling

  • 500 gram Gnocchi
  • 200 gram Paddestoelen mix
  • 200 gram Bacon in reepjes uitgebakken
  • 150 gram Bladspinazie
  • 150 gram Tapenade Paprika (07610K)
  • 100 gram Pijnboompitten (05100K)
  • 50 gram Parmezaanse kaasvlokken

Bereiding

Gaar de gnocchi zoals op verpakking.

Blancheer de paddenstoelen. Meng vervolgens alle ingrediënten door elkaar.

Consument

Wok het gerecht ongeveer 4 minuten, net zolang totdat de gnocchi warm is.

Garneer als laatste het gerecht met de parmezaanse kaasvlokken.

Dit recept is afkomstig van Epos.

Altijd op de hoogte blijven?